Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

COMFY Natural Long Hair šampon 250 ml pro psy s dlouhou srstí

Značka: COMFY
65734
118 

Odesíláme do 72 hodin

Cena v bodech: 2478 bod
Zákaznické body: 30 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Šampón Natural Long Hair Pump pro psy s dlouhou srstí na rozčesávání 250 ml

Pokud chcete pečovat o krásnou, zdravou a lesklou srst vašeho psa, je Natural Long Hair Pump Shampoo tou správnou volbou! Byl speciálně vyvinut pro psy s dlouhou a náročnou srstí, která může být zdlouhavá a náročná na úpravu. Složky tohoto šamponu byly vybrány tak, aby Vašemu mazlíčkovi poskytly komplexní péči. Extrakty lnu, avokáda, ambry, černého tuřínu a hedvábí vyživují a vyhlazují vlasovou strukturu, posilují ji a zabraňují vypadávání vlasů. Díky obsahu arganového oleje certifikovaného Soil Association BIO se srst stává hebkou a zdravou a navíc získává přirozený lesk. Přírodní šampon pro dlouhé vlasy má také protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti, které pomáhají chránit pokožku vašeho psa před infekcí a podrážděním. Neobsahuje škodlivé látky, jako jsou parabeny, silikony a SLS, díky čemuž je bezpečný pro citlivou a alergii náchylnou pokožku. Díky jemné nazelenalé vůni zeleného čaje bude koupání vašeho psa ještě příjemnější a uvolňující. Produkt je vyráběn na vlastní výrobní lince a jeho ingredience pocházejí převážně od jednoho polského dodavatele. Jak používat: navlhčete srst teplou vodou, naneste malé množství šamponu a jemně rozetřete, vyhněte se očím a uším. Poté důkladně opláchněte teplou vodou. V případě potřeby lze ošetření opakovat.

Složení:

Aqua Cocamidopropyl Betain, Coco Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerin Sodné Coco Sulphate, Chlorid sodný, Aroma, PEG-75 Lanolin, Extrakt (len, avokádo, ambra, černý tuřín, hedvábí), Fenoxyethanol, Sorbát draselný, Benzoát sodný, Ethylhexylglycerin, Kyselina mléčná, Organický arganový olej.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
250
Značka:
COMFY

Určení

Určení:
Na dlouhou srst
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.