Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

COMFY Natural Revital regenerační šampon pro psy 250 ml

Značka: COMFY
65736
118 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 30 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Natural Revital šampon s pumpičkou pro psy všech plemen 250 ml

Natural Revital šampon s pumpičkou je kosmetika určená pro psy s velmi citlivou pokožkou. Díky jemným výtažkům z aloe vera, pupalky, kopřivy, lnu a měsíčku má silné posilující, regenerační a hydratační vlastnosti. Navíc obsahuje arganový olej certifikovaný Soil Association BIO, který vlasy zjemňuje a vyživuje a dodává jim zdravý lesk. Šampon Natural Revital je vyráběn na vlastní výrobní lince, na bázi nejkvalitnějších přírodních surovin, většinou od jednoho polského dodavatele. Kosmetika neobsahuje parabeny, silikony a SLS. Aloe urychluje proces hojení kožních ran, vředů, popálenin a omrzlin. Pupalka zklidňuje všechna podráždění pokožky, zklidňuje svědění, regeneruje, posiluje a vyživuje vlasy, lze ji použít i pro velmi citlivou pokožku, posiluje vlasové cibulky a stimuluje tvorbu nových. Kopřiva posiluje vlasy a zabraňuje jejich vypadávání, vyživuje a čistí pokožku. Len má ochranný, protizánětlivý a zklidňující účinek, zlepšuje stav suchých a poškozených vlasů, určeno pro citlivou, suchou a alergii náchylnou pokožku. Měsíček regeneruje a hydratuje pokožku, má protizánětlivé, antibakteriální a protiplísňové vlastnosti. Jak používat: Navlhčete srst psa teplou vodou, naneste šampon a jemně rozetřete, vyhněte se oblasti očí a uší. Opláchněte teplou vodou. V případě potřeby ošetření opakujte. Koncentrát lze ředit v poměru 1:10.

Složení :

Aqua Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerin Sodné Coco Sulphate, Chlorid sodný, Aroma, PEG-75 Lanolin, Extrakt (aloe vera, pupalka dvouletá, kopřivy, len, měsíček), Fenoxyethanol, Sorbát draselný, benzoát sodný, ethylhexylglycerin, kyselina mléčná, organický arganový olej.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
250
Značka:
COMFY

Určení

Určení:
Pro citlivou kůži
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.