Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Cat Premium by Nature Sterilised lamb granule pro kočky s jehněčím masem 1,5 kg

Značka: BRIT
67410
192 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 48 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Snadno stravitelné a chutné krmivo pro vaši kočku

Brit Premium by Nature Sterilized Lamb je vysoce kvalitní krmivo pro dospělé sterilizované kočky s citlivým zažívacím traktem. Krmivo bylo vytvořeno tak, aby vaší kočce poskytlo kompletní krmivo, které je snadno stravitelné a obsahuje jen ty nejlepší ingredience. Receptura je založena na hypoalergenním jehněčím, které je zdrojem bílkovin a tuků nezbytných pro udržení zdraví a vitality Vaší kočky. Krmivo neobsahuje pšenici, proto je ideální pro kočky s citlivým trávicím traktem. Krmivo obsahuje velké množství nenasycených Omega mastných kyselin, které pomáhají udržovat zdravou kůži a krásnou srst Vaší kočky. Krmivo bylo navíc obohaceno o omáčku z kuřecích jater, která mu dodává jedinečnou chuť a vůni. Brit Premium by Nature Sterilized je také vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálů a prebiotik, které ovlivňují zdraví a kondici vaší kočky. Bylinky obsažené v krmivu pomáhají udržovat vaši kočku v pohodě a dodávají jí energii.

Složení:

dehydrované jehněčí 26%, rýže, dehydrované krůtí maso 12%, hrášek, kuřecí tuk, sušená jablečná dužina, lososový olej 3%, pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra, chlorid sodný, sušené špenát 0,5 %, mannan oligosacharidy (150 mg/kg), fruktooligosacharidy (120 mg/kg), juka moja (80 mg/kg), sušený rozmarýn (11 mg/kg), sušený hřebíček (11 mg/kg), sušené citrusy (11 mg/kg), sušená kurkuma (11 mg/kg).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.5
Produktová řada:
BRIT Cat Premium by Nature Sterilised lamb
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Jehněčí
Metabolická energie (%):
3780
Fosfor (%):
0.5
Tuky (%):
14
Vápník (%):
0.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.