Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Cat Premium by Nature krmivo pro sterilizované kočky jehněčí 300 g

Značka: BRIT
67408
64 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pro kočky

BRIT Cat Premium by Nature Sterilizované jehněčí 300 g - kompletní krmivo pro sterilizované nebo kastrované kočky s obsahem jehněčího, krůtího masa a rýže. Speciálně vyvinuté složení krmiva poskytuje snížený kalorický obsah a ochranu močových cest, což je důležité pro kočky po kastraci. Krmivo navíc obsahuje probiotika a bylinky, které podporují trávicí systém a lososový olej poskytuje Omega kyseliny, které zajišťují krásnou srst koček. Ve složení krmiva nejsou žádné konzervační látky a kurkuma obsažená ve vzorci má protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. BRIT Cat Premium by Nature Sterilizované jehněčí 300 g bylo speciálně vyvinuto pro kastrované kočky, takže jeho složení je navrženo tak, aby kočkám poskytovalo správné množství živin a zároveň chránilo jejich močové cesty. Díky sníženému kalorickému obsahu a hladině fosforu jídlo nezatěžuje ledviny. Obsah jehněčího, krůtího a rýže poskytuje kočkám snadno stravitelné bílkoviny a sacharidy.

Složení:

Sušené jehněčí 26%, rýže, dehydrované krůtí maso 12%, hrášek, kuřecí tuk, sušená jablečná dužina, lososový olej 3%, pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra, chlorid sodný, sušený špenát 0,5 %, mannan oligosacharidy (150 mg/kg), fruktooligosacharidy (120 mg/kg), Mojave yucca (80 mg/kg), sušený rozmarýn (11 mg/kg), sušený hřebíček (11 mg/kg), sušené citrusy ( 11 mg/kg), sušená kurkuma (11 mg/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Produktová řada:
BRIT Cat Premium by Nature Sterilised lamb
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Jehněčí
Metabolická energie (%):
3780
Fosfor (%):
0.5
Tuky (%):
14
Vápník (%):
0.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.