Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Brit Care Functional Snack Dental 150 g pamlsek pro psy

Značka: BRIT
60260
61 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 15 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Brit Care Dentální svačina s jelenem

Měkké, šťavnaté pamlsky bez obilovin od renomované značky BRIT. Základem pochoutky je zvěřina, která je vynikajícím zdrojem bílkovin, s přídavkem rozmarýnu, který má antibakteriální účinky. Díky své vysoké chutnosti uspokojí i ty největší psí gurmány. Obsah kyseliny fulvové podporuje vstřebávání živin obsažených v pamlscích. Extrakt z melounu Cantaloupe má příznivý vliv na stav kůže a srsti vašeho mazlíčka.

Ideální odměna při výcviku a procházkách.

Složení:

dehydratované maso z jelena (26 %), dýně (20 %), červená čočka (16 %), tekutý rostlinný škrob (14 %), hydrolyzovaný jelení protein (8 %), jelení omáčka (5 %) kolagen (4 %), sušená chaluha mořské řasy (3,5 %), sušený rozmarýn (1 %) lososový olej (1 %), kyselina fulvová (0,5 %), hexametafosforečnan sodný (0,4 %), sušená šalvěj (0,3 %), sušený hřebíček (0,2 %), minerální látky, meloun. extrakt z melounu (0,01 %), laktobacillus acidophilus ha-122 inaktivovaný (15x109 buněk/kg)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.15
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Jelen
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.