Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Brit Care Functional Snack Mobility 150 g pamlsek pro psy s ananasem

Značka: BRIT
65271
61 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 15 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Pamlsek pro psy s glukosaminem a chondroitinem

Měkké, šťavnaté pamlsky bez obilovin od renomované značky BRIT. Svačinky s vysokým obsahem bílkovin jsou obohaceny o funkční složky, jako jsou tyčinky kyseliny mléčné, fulvokyseliny a extrakt z melounu. Jsou ideální odměnou pro vašeho psa při procházkách nebo výcviku. Pamlsky neobsahují obiloviny ani brambory a lze je podávat psům všech věkových kategorií, dokonce i štěňatům.

Ideální odměna při výcviku a procházkách.

Složení:

dehydratovaná chobotnice (26 %), dýně (20 %), červená čočka (15 %), tekutý rostlinný škrob (14 %), hydrolyzovaný protein z olihně (10 %), hydrolyzovaná lososová omáčka (5 %), hydrolyzovaný kolagen (4 %) , glukosamin (1,5 %), sušený ananas (1 %), lososový olej (1 %), chondroitin sulfát (1 %), boswellia serrata (0,5 %), kyselina fulvová (0,5 %), minerální látky, membrána z vaječných skořápek (0,1 %) ), extrakt z mušlí zelených (0,1 %), extrakt z melounu cantaloupe (0,01 %), Lactobacillus acidophilus ha - 122 inaktivovaných (15x109 buněk / kg)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.15
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Všechny
Speciální požadavky:
Citlivé klouby

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Oliheň
Metabolická energie (%):
3215
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
4.5
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.