Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Brit care dog pamlsek pro psy 150 g

Značka: BRIT
60259
65 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Funkční složky pro zdraví a pohodu

Brit Care Dog Functional Snack Antiparasitic jsou pamlsky bez obilovin pro psy všech věkových kategorií. Složení bez obilovin snižuje riziko alergických reakcí, takže je mohou jíst i citliví psi. Poloměkké pamlsky od společnosti Brit Care jsou ideální pro psy ve výcviku nebo pro psy, kteří se rádi odměňují chutnými kousky. Základem pochoutky je losos s přídavkem heřmánku, který je vynikajícím zdrojem bílkovin, vitamínů a omega kyselin. Heřmánek Heřmánek má antiseptické, uklidňující a léčivé účinky. Přídavek kolagenu podporuje regeneraci pohybového aparátu. Složení je navíc obohaceno o extrakt z melounu, který je antioxidantem, a o bacily mléčného kvašení, které podporují zdravou střevní mikroflóru. Směs pečlivě vybraných bylin má antiseptické a antiparazitární účinky. Brit Care Dog Functional Snack Antiparasitic jsou pamlsky bez obilovin pro psy všech věkových kategorií. Složení bez obilovin snižuje riziko alergických reakcí, takže je mohou jíst i citliví psi. Poloměkké pamlsky od společnosti Brit Care jsou ideální pro psy ve výcviku nebo pro psy, kteří se rádi odměňují chutnými kousky. Základem pochoutky je losos s přídavkem heřmánku, který je vynikajícím zdrojem bílkovin, vitamínů a omega kyselin. Heřmánek Heřmánek má antiseptické, uklidňující a léčivé účinky. Přídavek kolagenu podporuje regeneraci pohybového aparátu. Složení je navíc obohaceno o extrakt z melounu, který je antioxidantem, a o bacily mléčného kvašení, které podporují zdravou střevní mikroflóru. Směs pečlivě vybraných bylin má antiseptické a antiparazitární účinky.

Složení:

dehydratovaný losos (26 %), dýně (20 %), tekutý rostlinný škrob (14 %), červená čočka (13 %), lososový protein (10 %), lososová omáčka (5 %), kolagen (4 %), sušená divoká česnek (1,8 %), sušený heřmánek (1,5 %), sušená máta (1,5 %), lososový olej (1 %), sušený fenykl (0,5 %), sušená kopřiva (0,5 %), kyselina fulvová (0,5 %), minerály, sušená skořice (0,2 %), extrakt z melounu cantaloupe (0,01 %), laktobacillus acidophilus ha-122 inaktivovaný (15x109 buněk/kg).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.15
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Losos
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.