Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH Soft Maxi vodní buvol batáty 1 kg

Značka: BOSCH
56329
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
2.5 kg
65 Kč

337.00 Kč

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Speciálně vybrané ingredience regulují trávení a podporují činnost trávicího systému psa

BOSCH Soft Maxi je suché krmivo pro dospělé psy velkých plemen, které obsahuje pouze jeden zdroj unikátních živočišných bílkovin - vodní buvol . Je výbornou variantou pro psy s citlivým trávicím systémem a alergiemi, protože má velmi nízký alergenový index. Jídlo se skládá převážně z vodního buvola a bramborového škrobu, sladkých brambor a hrášku. Navíc je obohacen o glukosamin a chondroitin, které jsou zodpovědné za pevné a pružné kloubní chrupavky, což je důležité zejména u velkých psů, kteří jsou náchylnější na kloubní problémy. Speciálně vybrané ingredience regulují trávení a podporují práci trávicího systému psa. Krmivo BOSCH Soft Maxi se vyznačuje také měkkou, aromatickou granulí se zvýšenou vlhkostí (18 %). To usnadňuje trávení krmiva pro psy s citlivým trávicím systémem a starší psy. Krmivo je navíc díky použití pouze jednoho zdroje bílkovin vhodné pro provádění eliminační diety, která je zaměřena na identifikaci alergenu psa. BOSCH Soft Maxi je navíc bez obilovin a 100% bez obilovin, takže je vhodný pro psy s nesnášenlivostí lepku. Obsahuje také bramborový škrob, který je pro psy stravitelnější než jiné zdroje škrobu.

Složení:

Čerstvý vodní buvol (40 %), bramborový škrob, batáty (sušené, 7,5 %), hrachový protein, hrášek (suchý), řepné řízky (odstranění cukru), tuk Drůbež, bramborový protein, lněné semínko, hydrolyzované proteiny (vegetariánské), fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, kvasnice (suché), čekanka (sušená, 0,3 %), psyllium, chlorid sodný, chondroitin sulfát, glukosamin Doplňkové látky na kg: Vitamín A: 12 000 IU, Vitamin D3: 1 200 IU, Vitamin E: 70 mg, Zinek (jako oxid zinečnatý): 70 mg, Zinek (jako chelát aminokyseliny zinku, hydrát): 25 mg, Měď ((jako Copper II) sulfát pentahydrát): 10 mg, Jód (jako jodid vápenatý, bezvodý): 2 mg, Selen (jako seleničitan sodný) 0,2 mg Rozbor: Vlhkost: 18,00 %, Bílkoviny: 22,00 %, Obsah tuku: 12,00 %, hrubá vláknina: 3,00 %, hrubý popel: 7,80 %, vápník: 1,20 %, fosfor: 0,80 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
BOSCH Soft Maxi Buvol a batáty
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Buvolí
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.