Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH Soft Maxi granule pro psy s vodním buvolem a batáty 12,5 kg

Značka: BOSCH
55905
1330 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 333 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné krmivo pro dospělé psy!

Bosch SOFT Adult Water Buffalo & Sweet Potato je perfektní volbou pro citlivé dospělé psy velkých plemen. Tento jednoproteinový produkt byl vytvořen pro psy s potravinovou intolerancí a alergií. S sladkovodním buvolem (40 %) jako jediným zdrojem živočišných bílkovin a lehce stravitelnými sladkými bramborami zajišťuje vyváženou a zdravou stravu. Navíc měkká granule (19% vlhkost) dělá krmivo pro psa extrémně uspokojující. Krmivo je bez obilovin a umělých barviv, což z něj dělá výjimečně zdravý a přírodní produkt. Je také výbornou volbou pro majitele, kteří chtějí svému psovi poskytnout tu nejlepší kvalitu krmiva.

< h4>Složení:

Vodní buvol (40 %), bramborový škrob, batáty (sušené, 7,5 %), hrachový protein, hrášek (sušený), sušená řepná dužina (bez cukru), drůbeží tuk, bramborový protein, lněné semínko, hydrolyzovaný protein (vegetarián), fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, kvasnice (sušené), čekanka (sušená, 0,3 %), semena psyllia, chlorid sodný, chondroitin sulfát, glukosamin.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
BOSCH Soft Maxi Buvol a batáty
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava a klouby

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Buvolí
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.