Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH Soft Adult granule pro psy kuře a banán 2,5 kg

Značka: BOSCH
40804
374 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 94 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pro psy s citlivým trávicím systémem a potravinovými intolerancemi

BOSCH Soft Chicken and Banana - krmivo pro psy s citlivým trávicím systémem a potravinovými intolerancemi. Bezlepková receptura bez obilovin založená na jednom zdroji živočišných bílkovin - kuřecím mase, což z něj dělá monoproteinové jídlo. Neobsahuje obiloviny, mléčné výrobky a jako zdroj sacharidů byly použity brambory a zelenina banán - jitrocel. Díky tomu je lehce stravitelné a nízkokalorické. Přídavek čekanky a juky pomáhá regulovat trávení a vyprazdňování a glukosamin a chondroitin pečují o klouby. Zinek zlepšuje stav kůže a srsti a selen a vitamín E chrání před volnými radikály. Jedná se o kompletní krmivo pro dospělé psy, které bylo vytvořeno pro psy s citlivým trávicím systémem a potravinovou intolerancí. Bezlepková receptura bez obilovin založená na jednom zdroji živočišných bílkovin - kuřecím mase, z něj dělá monoproteinové jídlo. Navíc neobsahuje obiloviny, mléčné výrobky, což usnadňuje trávení a méně zatěžuje trávicí systém. Kuřecí maso je zdrojem cenných aminokyselin a minerálů, je lehce stravitelné a nízkokalorické. Zdrojem sacharidů v potravě jsou brambory a zeleninový banán – jitrocel, který je výbornou alternativou pro lidi hledající bezobilnou stravu. Přídavek čekanky a juky pomáhá regulovat trávení a pohyby střev. Glukosamin a chondroitin zase podporují klouby a předcházejí zraněním, zajišťují pevnost a elasticitu pohybového aparátu. Krmivo je také výbornou volbou pro psy s potravinovou intolerancí. Díky jednomu zdroji živočišných bílkovin – kuřecímu masu, je možné minimalizovat alergické reakce. Krmivo navíc neobsahuje lepek a mléčné výrobky, které psům často způsobují zažívací potíže.

Složení:

Čerstvé kuře (60 %), bramborový škrob, jitrocel (banán ze zeleniny, sušený, 8 %), bramborový protein, hydrolyzovaný rostlinný protein, hrášek (sušený), celulózová vlákna, semena psyllia, prášek z čekanky (0,4 %), sušené pivovarské kvasnice, chlorid sodný, glukosamin, chondroitin sulfát, sušená juka

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
Bosch HPC Soft Kuřecí & banán
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
21
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.