Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Bosch Sensitive Lamb & Rice granule pro psy s citlivým zažíváním s jehněčím masem a rýží 15 kg

Značka: BOSCH
43023
1187 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 297 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Krmivo pro obzvláště citlivé a alergické psy. Lehký a šetrný žaludek s jehněčím masem. Optimálně vyvážené suché krmivo Bosch Sensitive Lamb Rice pro psy s normální aktivitou.

Skládá se z pečlivě vybraných přísad, které mohou snížit náchylnost k alergiím: jehněčí maso, rýže, brambory, lněné semínko. Obsahuje vysoký podíl rýže (37,5 %) a brambor s nízkým alergenním potenciálem a neobsahuje lepek z obilovin, pšenici ani kukuřici. Vitamíny E a C a selen obsažené v potravinách Bosch jsou cenné antioxidanty, které chrání před škodlivými účinky produktů látkové výměny. Mastné kyseliny v krmivu Bosch Sensitive Lamb zajišťují hladkou a zdravou kůži a lesklou srst a posilují imunitní systém vašeho domácího mazlíčka. Lněné semínko je bohatým zdrojem omega-3 mastných kyselin, které mají příznivý vliv na kůži a srst psa. Lněné semínko má také vlastnosti, které zlepšují trávení, podporují trávicí systém a zmírňují příznaky alergií. Jehněčí maso je ideální pro psy s citlivým žaludkem a pro alergiky, protože je necitlivé a lehce stravitelné.

Složení:

rýže (37,5 %), jehněčí mleté ​​maso (20 %), brambory (sušené), živočišné tuky, řepné řízky (bez cukru), rýžový protein, bramborový protein, lněné semínko, hydrolyzovaný protein, hrášek, sušené pivovarské kvasnice (0,1 % mannooligosacharidy, 0,06 % β-glukan), rybí tuk, celulózová vlákna, chlorid sodný, chlorid draselný, extrakt z slávky zelené (0,1 %), čekanka (sušená)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
Bosch Sensitive Lamb&Rice
Velikost mazlíčka:
Všechna
Hmotnost v produktové řadě:
Značka:
BOSCH, COTECNICA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
23
Druh bílkovin:
Jehněčí
Metabolická energie (%):
3738
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.