Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH Active 3 kg granule pro fyzicky aktivní dospělé psy 3 kg

Značka: BOSCH
45764
284 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 71 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BOSCH Active pro fyzicky aktivní dospělé psy

Pokud chce váš pes dosáhnout výjimečných výsledků, potřebuje správnou stravu, která mu dodá správné množství energie a živin.
BOSCH Active 3 kg je kompletní krmivo pro dospělé psy s vysokou fyzickou aktivitou. Je určeno především psům, kteří jsou velmi aktivní a mají vysoké energetické nároky.
Lze použít i pro mladé psy, kteří dosáhli dospělosti, ale jsou v procesu budování svalů.

Toto krmivo obsahuje optimální dávku lehce stravitelných živočišných bílkovin a také odpovídající množství tuku. (16 %), včetně esenciálních, nenasycených mastných kyselin omega 3 a omega 6.

Přídavek imunitního komplexu s kmeny pivních kvasinek je bohatý na manany a glukany, látky podporující přirozenou střevní flóru a obranyschopnost organismu.
Nedostatek obilovin obsahujících lepek má pozitivní vliv na trávicí procesy.
Receptura BOSCH Active je přizpůsobena zvýšeným energetickým nárokům psů.
Toto krmivo je bohaté na lehce stravitelné živiny, obsahuje rozpustné vláknité látky, které stimulují rozvoj flóry střevních bakterií, dále vitamíny E a C a selen, což jsou důležité antioxidanty chránící před volnými radikály. Kromě toho se lecitin a karnitin podílejí na spalování tuků a energetickém hospodaření těla a slávka zelenoústá posiluje klouby a chrupavky a kolostrum podporuje imunitní systém.

Složení:

Čerstvá drůbež (25 %), ječmen, kukuřice, drůbeží maso v prášku, proso, živočišné tuky, masový prášek, řepné řízky (bez cukru), hydrolyzovaný protein, lněné semínko, rybí prášek, hrášek, rybí olej, pivovarské sušené droždí (0,1 % mannooligosacharidy, 0,06 % β 0,06 % -glukan), chlorid sodný, extrakt z slávky zelené (0,1 %), chlorid draselný, čekanka (sušená) Doplňkové látky na kg: vitamín A: 12 000 IU, vitamín D3: 1 200 IU.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Produktová řada:
Bosch Active
Velikost mazlíčka:
Všechna
Hmotnost v produktové řadě:
Značka:
BOSCH, AMIPLAY

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Intenzivní fyzická aktivita
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3893
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.25
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.