Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Bosch Active 15 kg granule pro aktivní psy

Značka: BOSCH
43012
893 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 223 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Bosch Active je ideální krmivo pro psy se zvýšenými nároky na výkon, při sportu a hře nebo při hlídání a ochraně. Je oblíbená i mezi chovateli. Krmivo je přizpůsobeno zvýšeným energetickým nárokům aktivních psů bez rizika zbytečné zátěže. Toto vyvážené kompletní krmivo je velmi chutné, lehce stravitelné a bohaté na živiny

Kromě optimální dávky lehce stravitelných živočišných bílkovin obsahuje krmivo ACTIVE odpovídající množství tuků (16 %), včetně esenciálních nenasycených mastných kyselin omega 3 a omega 6. Jedná se o krmivo určené pro psy, od kterých se vyžaduje mimořádně dobrý výkon, a to jak při sportu a hře, tak při hlídání a ochraně. Active je také obzvláště oblíbený u chovatelských stanic. Recept je přizpůsoben zvýšeným energetickým nárokům. Bohaté na snadno stravitelné živiny. Přidaný imunitní komplex obsahující kmeny pivovarských kvasnic je bohatý na manany a glukany - látky, které podporují přirozenou střevní flóru a imunitu. Absence obilovin obsahujících lepek má pozitivní vliv na trávicí procesy.

Složení:

čerstvá drůbež (25%), ječmen, kukuřice, drůbeží maso v prášku, proso, živočišné tuky, masový prášek, řepné řízky (bez cukru), hydrolyzovaný protein, lněné semínko, rybí prášek, hrášek, rybí tuk, pivovarské sušené kvasnice (0. 1% mannooligosacharidy, 0,06% β-glukan), chlorid sodný, extrakt slávka zelenoústá (0,1 %), chlorid draselný, čekanka (sušená)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
Bosch Active
Velikost mazlíčka:
Všechna
Hmotnost v produktové řadě:
Značka:
BOSCH, COTECNICA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Intenzivní fyzická aktivita
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3893
Tuky (%):
16
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.