Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Senior Sensitive 12,5 kg granule pro starší a citlivé psy s normální aktivitou 12,5 kg

Značka: BELCANDO
64187
988 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 247 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Nejvyšší kvalita výživy.

Belcando Senior Sensitive je ideální krmivo pro starší a citlivé psy s normální aktivitou. Skládá se z nejkvalitnějších ingrediencí, pečlivě zkombinovaných, aby vytvořilo holistické krmivo pro psy, kteří potřebují speciální péči.
Toto krmivo pro psy je ideální volbou pro majitele, kteří chtějí svému psovi poskytnout tu nejlepší výživu.

Belcando Senior Sensitive obsahuje lehce stravitelné drůbeží maso a brambory, které jsou zdravým a chutným zdrojem bílkovin a sacharidů.
Navíc mouka z hroznových semínek poskytuje ochranu buněk a správný metabolismus a hydrolyzovaná želatina podporuje tvorbu kloubních chrupavek prostřednictvím PROAGILu.

Belcando Senior Sensitive je určen pro starší psy, kteří vyžadují nižší množství bílkovin a tuk a více hrubé vlákniny ve vaší stravě.
Nízké hladiny fosforu a sodíku v této dietě pomáhají snížit zátěž ledvin vašeho psa.

Složení:

čerstvé drůbeží maso (30 % );rýže; vyloupaný oves; bramborový škrob (12 %); sušená drůbeží bílkovina s nízkým obsahem popela (8 %), moučka z mořských ryb (2,5 %); hydrolyzovaná želatina (2,5 %); výlisky z hroznových jader (2,5 %); pivní kvasnice; rohovník; sušená řepná dužina; kaše z ovesných otrub; semena šalvěje; lněné semínko;drůbeží tuk; hydrolyzovaná kuřecí játra; fosforečnan vápenatý; chlorid sodný; chlorid draselný; bylinky (celkem 0,2 %: listy kopřivy, kořen hořce, centaury, heřmánek, kopr, kmín, jmelí, řebříček, ostružina), juka kalifornská. Analýza složení: celkový protein 19,5%, hrubý tuk 10%, hrubá vláknina 4,5%, hrubý popel 5%, vlhkost 10%, vápník 0,8%, fosfor 0,55%, sodík 0,25%, vitamíny, lecitin.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
BELCANDO Senior Sensitive
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
19.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.55
Tuky (%):
10
Vápník (%):
0.8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.