Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Puppy Gravy 4 kg granule pro štěňata do 4 měsíců

Značka: BELCANDO
64185
411 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 103 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné a lehce stravitelné suché krmivo pro štěňata malých plemen

Belcando Puppy Gravy je suché krmivo pro štěňata malých plemen, jehož hlavními složkami jsou drůbež, rýže a vejce. Pečlivě vybrané ingredience jsou bohaté na minerály a vitamíny, nezbytné pro správný vývoj štěněte. Vysoce kvalitní bílkoviny z drůbeže a ryb poskytují energii a stavební kameny pro kosti a svaly. Přídavek přírodních beta-glukanových kvasnic a želatinového kolagenu posiluje imunitu štěňat a pomáhá udržovat zdravé klouby. Belcando Puppy Gravy je lehce stravitelná a dobře snášena tělem štěněte. Způsob krmení přivyká štěně na pevnou stravu a usnadňuje odstavení od matčina prsu. Přidáním teplé vody do suchého krmiva se objeví chutná omáčka, která povzbudí vaše štěně k jídlu. Belcando je značka, která používá pouze maso určené k lidské spotřebě. Nenajdeme zde neznámé produkty živočišného původu. Krmivo obsahuje pouze čerstvé drůbeží maso, což zajišťuje vysokou kvalitu produktu.

Složení:

čerstvé drůbeží maso (30 %), rýže (23 %), sušený drůbeží protein s nízkým obsahem popela (19 %), kukuřice, moučka z mořských ryb (6 %), tučný drůbeží olej, zelenina olej (palmový, kokosový), sušená vejce (2,5 %), hydrolyzovaná želatina (2,5 %), sušené pivovarské kvasnice (2,5 %), sušené lusky rohovníku, sušená cukrová řepná dužina, fosforečnan vápenatý, hydrolyzovaná kuřecí játra, lněné semínko, lososový olej, semena šalvěje, chlorid sodný, chlorid draselný

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
BELCANDO Puppy Gravy
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Druh bílkovin:
Drůbeží
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.