Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO mléko pro štěňata 0,5 kg

Značka: BELCANDO
64193
312 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 78 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BELCANDO Puppy Milk 0,5 kg

Pokud chcete svému štěněti dopřát ten nejlepší start do života, pak vám BELCANDO Puppy Milk nesmíte chybět. Přípravek je určen pro štěňata všech plemen a lze jej podávat od narození do 4 týdnů věku. Mléko pro štěňata je speciálně navrženo tak, aby podporovalo a chránilo štěňata od prvních dnů jejich života. Skládá se z pečlivě vybraných, lehce stravitelných mléčných bílkovin, což pomáhá předcházet zažívacím potížím. Přídavek přírodních kvasinek (ß 1,3/1,6 glukanů) podporuje rozvoj imunitního systému štěněte. Mléko lze použít jako krmivo pro štěňata bez matky, jako přírodní doplněk stravy pro velké vrhy, jako přípravné krmivo pro březí feny nebo v případě nemoci či nedostatku mléka u matky.

0

Složení:

Rostlinný tuk; syrovátkový proteinový koncentrát; sušené odstředěné mléko; fosforečnan vápenatý; sušené řasy (Schizochytrium sp.); kvasnicové extrakty. Analýza složení: celkový protein 33 %; hrubý tuk 39 %; hrubá vláknina 0,2 %; surový popel 7 %; vápník 1,1 %; fosfor 0,8 %; laktóza 17 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.5
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Březost, laktace, období růstu

Složení

Bílkoviny (%):
33
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
39
Vápník (%):
1.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.