Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Multi-Croc 1 kg granule pro psy

Značka: BELCANDO
64181
120 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 30 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní suché krmivo pro psy

BELCANDO Adult Dinner 1 kg je unikátní suché krmivo pro dospělé psy s běžnou fyzickou aktivitou. Toto krmivo bylo vyrobeno z těch nejkvalitnějších surovin, jako je velké množství křehké drůbeže, brambor a studené mouky získané z hroznových semínek, což z něj dělá vynikající krmivo pro psy. Obsah bílkovin a tuku byl snížen a přizpůsoben požadavkům psů s normální úrovní aktivity, což pomáhá udržovat správnou tělesnou hmotnost při zachování přiměřené úrovně sytosti. Větší granule povzbudí psa ke žvýkání, což má pozitivní vliv na trávení. Doporučujeme zohlednit přechodné období a přizpůsobit množství krmiva potřebám zvířete. U psů s nadváhou by mělo být denní množství krmiva sníženo. Poskytněte svému psovi pitnou vodu. Produkt by měl být skladován v uzavřené nádobě, na suchém a chladném místě.

Ingredience:

čerstvé drůbeží maso (30 %); kukuřice; sušený drůbeží protein s nízkým obsahem popela (16 %) rýže; bramborový škrob (14 %); rybí moučka z mořských ryb (3 %); sušená cukrová řepná dužina sušená; rohovník; odtučněná hroznová semínka (2,5 %); pivní kvasnice; drůbeží tuk; rafinovaný rostlinný olej; semena šalvěje; hydrolyzovaná kuřecí játra; fosforečnan vápenatý; chlorid sodný; chlorid draselný; bylinky (celkem 0,2 %: listy kopřivy, kořen hořce, centaury, heřmánek, kopr, kmín, jmelí, řebříček, ostružina); Kalifornská juka.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
BELCANDO Multi-Croc
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
11
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.