Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Finest Selection hovězí maso s knedlíkem a cuketou 300 g mokré krmivo pro dospělé psy 300 g

Značka: BELCANDO
15384
51 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.3 kg
95 Kč

51.00 Kč

Zákaznické body: 13 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Skvělá alternativa k tradičnímu suchému krmivu

BELCANDO Finest Selection Beef s knedlíkem a cuketou je vysoce kvalitní mokré krmivo pro dospělé psy všech plemen. Výrobek se skládá z chutného hovězího masa, nudlí a cuket vařených v celých kusech a za studena lisovaného bodlákového oleje, který je bohatým zdrojem esenciálních polynenasycených mastných kyselin pro zvíře.
Krmivo neobsahuje umělá aromata, barviva ani konzervační látky a ingredience jsou šetrně a důkladně zpracovány tak, aby poskytovaly ty nejlepší ingredience pro vašeho mazlíčka.

BELCANDO Finest Selection Hovězí maso s knedlíkem a cuketou je skvělá alternativa k tradičnímu suchému krmivu, protože poskytuje vysoce stravitelné a chutné jídlo pro vašeho psa.
Toto krmivo je vyrobeno z přírodních surovin, což je důležité zejména pro majitele psů, kteří hledají zdravé a vyvážené možnosti výživy pro svého mazlíčka.

Složení:

hovězí maso, játra, bachor, jazyky, srdce (63 %); hovězí vývar (28 %); nudle (4 %); cuketa (4 %); světlicový olej (0,5 %); minerální látky (0,5 %). Doplňky na kilogram: doplňky stravy: vitamín D3 200 IU; vitamin E (jako alfa-tokoferol acetát) 30 mg; mangan (jako síran manganatý) 3 mg; zinek (jako síran zinečnatý) 15 mg; jód (jako jodičnan vápenatý) 0,75 mg. Analytické složky: protein 10,8 %; obsah tuku 6,5 %; surový popel 1,8 %; hrubá vláknina 0,3 %; vlhkost 76,0 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Produktová řada:
BELCANDO Finest Selection Hovězí maso s knedlíkem a cuketou
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10.8
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Tuky (%):
6.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.