Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BELCANDO Finest Selection hovězí maso s knedlíkem a cuketou 125 g mokré krmivo pro psy, hovězí maso s knedlíkem a cuketou 125 g

Značka: BELCANDO
15379
35 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pro vašeho psa.

BELCANDO Finest Selection Hovězí maso s knedlíkem a cuketou je mokré krmivo pro dospělé psy všech plemen. Jedná se o výjimečně chutné a lehce stravitelné krmivo, které je ideální pro každodenní krmení vašeho mazlíčka. Krmivo je vyrobeno z nejkvalitnějších přírodních surovin, které jsou důkladně zpracovány. Neobsahuje umělá barviva, aromata a konzervační látky. Doporučené krmení: Poskytněte svému psovi čerstvou vodu k pití. Přípravek by měl být podáván při pokojové teplotě. Nepoužitou část uchovávejte v chladničce po dobu až 2 dnů. Nedojedené zbytky je třeba vyhodit a misku umýt. BELCANDO Finest Selection Hovězí maso s knedlíkem a cuketou se skládá z hovězího masa, jater, jitrnic, jazyků a srdíček, stejně jako kousků cukety a knedlíků, které obohacují chuť a texturu pokrmu. Krmivo navíc obsahuje za studena lisovaný světlicový olej, který psovi dodává esenciální polynenasycené mastné kyseliny. BELCANDO Finest Selection Hovězí maso s knedlíkem a cuketou je baleno po jednotlivých porcích, což usnadňuje krmení a zajišťuje čerstvost produktu. Ingredience v něm obsažené se vaří vcelku, což ještě zvyšuje jejich nutriční hodnotu. BELCANDO Finest Selection Hovězí maso s knedlíkem a cuketou obsahuje také řadu živin, jako je vitamin D3, vitamin E, mangan, zinek a jód, které zajišťují zdraví a pohodu vašeho mazlíčka.

Složení:

hovězí maso, játra, dršťky, jazyky, srdce (63 %); hovězí vývar (28 %); nudle (4 %); cuketa (4 %); světlicový olej (0,5 %); minerální látky (0,5 %). Doplňky na kilogram: doplňky stravy: vitamín D3 200 IU; vitamin E (jako alfa-tokoferol acetát) 30 mg; mangan (jako síran manganatý) 3 mg; zinek (jako síran zinečnatý) 15 mg; jód (jako jodičnan vápenatý) 0,75 mg. Analytické složky: protein 10,8 %; obsah tuku 6,5 %; surový popel 1,8 %; hrubá vláknina 0,3 %; vlhkost 76,0 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
BELCANDO
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.