Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Acana Pacifica Cat 4,5 kg - granule pro kočky bez obilovin s rybí příchutí

Značka: ACANA
64873
1017 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 254 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vysoce kvalitní krmivo pro kočky od společnosti Acana

Kočky vyžadují stravu bohatou na živočišné bílkoviny. Tato potřeba je dána jejich fyziologickou strukturou a dravostí. Acana Pacifica nabízí vaší kočce čerstvé mořské ryby. Je bohaté na bílkoviny a živiny ze svaloviny, vnitřních orgánů a chrupavek a kostí, které jsou v našem krmivu obsaženy v poměru WholePrey. Tím je zajištěno, že vaše kočka dostane vše, co potřebuje k dosažení plného zdraví. Krmivo Acana Pacifica pro kočky obsahuje jedinečnou škálu masitých surovin, které dodávají lidé, které známe a kterým důvěřujeme. Jsou klasifikovány jako vhodné k lidské spotřebě a každý den jsou dodávány do naší oceňované kuchyně NorthStar.

Výhody krmiva Acana:

Acana poskytuje kočkám sílu, zdraví a štěstí.

Zdravý trávicí systém - kombinace kvalitních bílkovin, vlákniny a probiotik podporuje zdraví trávicího traktu a napomáhá trávicím procesům.

Zdravé srdce a oči - Taurin, EPA a DHA jsou základní živiny, které kočky potřebují k udržení dobrého zraku a silného srdce.

Zdravá srst a kůže Vyvážené mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6 podporují zdravou kůži a lesklou srst.

Výjimečná chutnost - Krmivo je obohaceno o lyofilizovaná játra, která zvyšují intenzitu lahodné chuti, takže po něm vaše kočka opravdu touží.

Velmi chutné krmivo

Krmivo Acana pro kočky poskytuje hodnotné bílkoviny, protože obsahuje až 75% živočišných složek: drůbež z volného chovu, čerstvé mořské ryby a vejce ze stájí. Díky poměru WholePrey je krmivo Acana pro kočky plně kompletní a vyvážené. Máte pochybnosti? Odpovězte na 3 otázky o mase!

Kolik masa?

Acana Pacifica obsahuje 75% ryb. Je zcela bezlepková a neobsahuje obiloviny.

Kolik čerstvého masa?

1/2 ryb v krmivu Acana Pacifica je ČERSTVÁ nebo RAW. Tím je zajištěno, že potraviny poskytují základní složky v jejich přirozené, nejvýživnější formě. Zbývající 1/2 tvoří dehydrované ryby, které jsou bohatým zdrojem bílkovin.

Jaká je rozmanitost?

V Acana Pacifica bude vaše kočka lovit až 6 různých druhů ryb!

Sleď obecný, makrela obecná, štikozubec obecný, treska modravá, platýs velký a okoun mořský. Naše čerstvé regionální suroviny jsou dodávány ČERSTVÉ nebo RAW přímo do našich kuchyní od místních důvěryhodných dodavatelů: farmářů, chovatelů a rybářů. Odrážejí bohatství živočišných složek, na které jsou kočky biologicky uzpůsobeny. Můžete si tak být jisti, že strava vaší milované kočky je zdravá a výživná. Protože stejně jako vy pro něj chceme to nejlepší.

Složení:

syrový celý tichomořský sleď (14%), syrová celá tichomořská makrela (13%), syrový celý štikozubce (9%), sušený sleď (8%), sušená treska modravá (8%), sušená makrela (8%) ), celé fazole pinto, celý hrášek, surový platýs (5%), olej z tresky (5%), celá červená čočka, celá cizrna, celá zelená čočka, syrový celý okouník (4%), slunečnicový olej, čočková vláknina, mražená sušená játrová treska (1%), sušená chaluha, čerstvá celá dýně, čerstvá celá máslová dýně, čerstvá kapusta, čerstvý špenát, čerstvé tuřínové listy, čerstvá mrkev, čerstvá jablka, čerstvé hrušky, čerstvé celé brusinky, čerstvé celé borůvky, kořen čekanky, kořen kurkumy, ostropestřec mariánský, kořen lopuchu, levandule, kořen proskurníku, šípky.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.5
Produktová řada:
ACANA Pacifica Cat
Značka:
ACANA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Sleď
Metabolická energie (%):
18
Fosfor (%):
0.9
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.