Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Acana Pacifica Cat 1,8 kg granule pro dospělé kočky

Značka: ACANA
65254
661 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 165 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zdravé a kompletní Krmivo každý den

Výrobek se od ostatních dostupných na trhu odlišuje obsahem rybího masa v krmivu. Krmivo je vyrobeno z nejkvalitnějších ryb ulovených v jejich přirozeném prostředí, jako jsou sledi, makrely, štikozubci a platýsi. Výrobek neobsahuje lepek ani obiloviny a je vhodný pro všechny kočky, rozhodně však pro ty, které mají žaludeční problémy. Přípravek obsahuje kvalitní vlákninu a probiotika, která příznivě ovlivňují činnost trávicího systému. Krmivo má vysoké zdravotní účinky, protože obsahuje vysoce kvalitní omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, které zajišťují zdravou kůži a srst.

Složení:

syrový celý tichomořský sleď (14 %), syrová celá tichomořská makrela (13 %), syrový celý štikozubce (9 %), sušený sleď (8 %), sušená treska modravá (8 %), sušená makrela (8 %), celé fazole pinto, celý hrášek, surový platýs (5 %), olej z tresky (5 %), celá červená čočka, celá cizrna, celá zelená čočka, syrový celý okouník (4 %), slunečnicový olej, čočka vláknina, mrazem sušená tresčí játra (1 %), sušená chaluha, čerstvá celá dýně, čerstvá celá máslová dýně, čerstvá kapusta, čerstvý špenát, čerstvé tuřínové listy, čerstvá mrkev, čerstvá jablka, čerstvé hrušky, čerstvé celé brusinky, čerstvé celé borůvky , kořen čekanky, kořen kurkumy, ostropestřec mariánský, kořen lopuchu, levandule, kořen proskurníku, šípky
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.8
Produktová řada:
ACANA Pacifica Cat
Značka:
ACANA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Sleď
Metabolická energie (%):
3930
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.