Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zolux Rody3 Trio žlutá klec pro hlodavce

Značka: ZOLUX
55166
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme nejpozději do 5 dnů

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Velmi pohodlná klec RODY3 TRIO pro křečky, pískomily a myši

Nová řada klecí Rody zaujme svou jednoduchostí, funkčností a moderním designem. Praktická klec Rody je vyrobena z vysoce kvalitního plastu pro dokonalý vizuální efekt. Moderní design se hodí do každého interiéru! Konstrukce klece je dokonale přizpůsobena potřebám malých hlodavců. Klec je dobře větratelná a plast je pro vaše zvíře bezpečný. Systém tunelů zvětšuje plochu, po které se zvířata mohou pohybovat, a kovové tyče jim umožňují šplhání. Moderní vybavení poskytne vašemu mazlíčkovi mnoho atrakcí a hodin aktivní hry.

Klec s možností rozšíření a úprav - neomezený počet kombinací. Esteticky příjemný průhledný plast imitující sklo umožňuje neomezené pozorování života, každodenních aktivit a her vašeho domácího mazlíčka. Příběhová módní klec nezabírá mnoho místa a díky praktickému držadlu se snadno přenáší. Kovová dvířka na každé úrovni a otvor v horní části umožňují snadné zachycení zvířete. Jednoduchý systém bočních háčků umožňuje rychlou demontáž klece za účelem čištění. Klec vhodná pro křečky, pískomily a myši.

Snadno čistitelná klec

Jednoduchý systém bočních klipů umožňuje klec rychle rozložit a vyčistit. Pro rychlé a snadné vyčištění prostor našeho mazlíčka stačí sejmout horní část klece, která je k vaničce připevněna speciálními sponami. Všechny části klece z plastu lze snadno omýt sprchou.

Klec je zabalena v estetické krabičce - skvělá jako dárek!

Rozměry: výška: 530 mm, šířka: 410 mm, hloubka: 270 mm. Součástí je sada příslušenství, dva kotce, napáječka, dvě misky a zásobník na stelivo.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Žlutá
Rozměry (cm):
wys. 53 cm, szer. 41, gł. 27 cm
Značka:
ZOLUX
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.