Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

WILD TASTE Sierra Mountain 24,4 kg (2 x 12,2 kg) s pečeným jehněčím

20001076
2372 
Doporučená cena: 2428 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 593 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Bezobilné krmivo pro psy všech plemen a v každé fázi života.


Obsahuje jehněčí maso a je jediným zdrojem bílkovin v krmivu. Krmivo neobsahuje lepek a je ideální pro psy náchylné k alergiím. The Taste of the Wild Sierra obsahuje velké množství antioxidantů, které chrání buňky, chrání před volnými radikály a posilují imunitní systém.


Krmivo je vysoce stravitelné a poskytuje cenné aminokyseliny a energii. Granule neobsahují obiloviny, místo nich byla přidána cizrna a čočka. Obsahuje dobře vyváženou směs zeleniny, ovoce a rostlinné vlákniny. Přídavek prebiotik je zodpovědný za rovnováhu střevní flóry a ovlivňuje trávení. Vysoký obsah přírodních antioxidantů v krmivu chrání buňky těla a oslabuje působení volných radikálů.


V Taste of the Wild nejsou žádné umělé příchutě, odpad z masa ani vedlejší produkty. Taste of the Wild se vyrábí pomocí speciálně čištěné vody, která zajišťuje hygienu a bezpečnost výrobního procesu. Značka Taste of the Wild dog splňuje nutriční standardy AAFCO (Association of American Feed Control Officials).


Zvýraznění


jehněčí - pro tělo výborně stravitelné a nezpůsobuje vysoké riziko alergií (krmivo je obohaceno o pečené jehněčí maso, které zaručuje jeho jedinečnou chuť)

sušený kořen čekanky a extrakt z juky - zdroj prebiotického inulinu, podporuje trávení

vejce - chraňte si oči

Omega mastné kyseliny – mají pozitivní vliv na vlasy a pokožku

batáty – obsahují vitamíny B a C a minerální látky

čerstvé ovoce a zelenina – zdroj přírodních antioxidantů

borůvky a maliny – mají antioxidační vlastnosti

rajčata a rajčatový protlak – obsahují betakaroten a lykopen


Ingredience


Jehněčí maso (17 %), jehněčí moučka (17 %), batáty, brambory, hrášek, řepkový olej, vaječný výrobek, pečené jehněčí maso (4 %), rajčatová dužina, minerální látky, sušený kořen čekanky, rajčata, borůvky, maliny, extrakt z Yucca schidigera.


Analytické komponenty


Bílkoviny 25,0 %, obsah tuku 15,0 %, hrubá vláknina 4,0 %, hrubý popel 8,6 %, vlhkost 10,0 %, omega-6 mastné kyseliny 2,4 %, omega-3 mastné kyseliny 0,3 %.


Vitamíny


Vitamin A 10 000 IU/kg, vitamin D 750 IU/kg, vitamin E 150 IU/kg.


Stopové prvky


Chelát železa a hydrát aminokyselin 60 mg/kg, chelát mědi a hydrát aminokyselin 7,0 mg/kg, síran železnatý monohydrát 60 mg/kg, síran měďnatý pentahydrát 7,0 mg/kg, jodid draselný 1,5 mg/kg, chelát manganhydrát a amino kyseliny 14 mg/kg, oxid manganatý 14 mg/kg, síran manganatý 14 mg/kg, hydrát chelátu zinku a aminokyseliny 75 mg/kg, síran zinečnatý 75 mg/kg, seleničitan sodný 0,3 mg/kg, taurin 0,05 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
24.4
Produktová řada:
TASTE OF THE WILD Sierra Mountain
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TASTE OF THE WILD

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Jehněčí
Tuky (%):
15
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.