Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Wiejska Zagroda Krůta s jablkem 2 kg - granule pro psy

59798
440 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 110 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zdravá granule bez konzervantů pro štěňata

Jedná se o chutnou startovací variantu pro větší štěňata! V této kombinaci najdou štěňata větší granule, které větší psí juniory zabaví na delší dobu. Granule jsou vyrobene z kombinace tří neobvyklých surovin: krůtí + jehněčí + jablka. Kachní maso je vynikajícím zdrojem lehce stravitelných a výživných bílkovin a podporuje imunitu díky fosforu, železu, draslíku a vitamínům A, B a E. Jehněčí maso je choulostivé a zdravé, doporučuje se zejména pro alergiky a citlivé psy. V kombinaci s jablky, která jsou bohatá na vlákninu a vitamíny, je to ideální startovací balíček pro každé štěně! To vše je doplněno lososovým olejem, který kromě blahodárného vlivu na organismus zajišťuje také dobrý stav kůže a krásnou, lesklou srst! Opravdu zdravý začátek!

Neobsahuje GMO, lepek a umělá barviva

Krmivo Farmhouse od Alpha Spirit je zárukou nejvyšší kvality pro vašeho psa! Bez obilovin, bez lepku, bez GMO a bez umělých přísad. Hypoalergenní, bez alergenních složek, jako jsou obiloviny nebo sója, vhodné pro psy s citlivým trávicím systémem. O vysoké kvalitě krmiv svědčí čerstvé složky od místních dodavatelů. Nízký obsah sacharidů, žádné zbytečné přísady. Lesklá srst díky přídavku lososového oleje.

Prozkoumejte superschopnosti ingrediencí:

- Kombinace čerstvého a sušeného masa zachovává všechny šťávy v pokrmu a zároveň má vysoký obsah masa.

- Čerstvý lososový olej je bohatý na omega 3 mastné kyseliny EPA a DHA, které jsou cenné pro srst a kůži vašeho psa, vakuum se přidává až na samém konci.

- MOS a FOS - podporují imunitní a trávicí systém.

- Hrách je vynikajícím zdrojem bílkovin, nejcennějších doplňků, vitamínů B, A, zdrojem železa, draslíku a hořčíku.

- Pivovarské kvasnice - cenná složka, která díky vysokému obsahu vitamínů skupiny B zlepšuje stav kůže a srsti a imunitu.

- Čekanka - příznivě ovlivňuje střevní mikroflóru a působí probioticky, přispívá k dobrému trávení a imunitě.

- Lněná semínka - zdroj vlákniny, která příznivě ovlivňuje pohyb střev.

- Yucca Schidigera - přírodní složka, která ovlivňuje trávení a snižuje množství a zápach výkalů.

- Rostlinné výtažky - rozmarýn, citrusy, kurkuma, vinná réva, kapara mají posilující a antibakteriální účinky.

Složení:

sušené krůtí maso (27%), čerstvé jehněčí maso (17%), drůbeží tuk (12,5%), hrách bez skořápky, hrách, hydrolyzovaný drůbeží protein (5%), hydrolyzovaný živočišný protein 4%), lněné semínko, řepné řízky, minerální látky , čerstvý lososový olej (0,5%), celulóza, sušené pivovarské kvasnice, sušená jablka (0,5%), sušená čekanka (přirozený zdroj fosforu a inulinu), mos (mano-oligosacharidy), svatojánský chléb, sušená brokolice, sušená rajčata , sušený špenát, glukosamin, chondroitin, sušené brusinky, sušené borůvky, rostlinné extrakty (rozmarýn, citrusy, kurkuma, vinná réva, čepice, yucca schidigera), antioxidanty.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
WIEJSKA ZAGRODA krmivo pro štěňata krůtí s jablkem
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
WIEJSKA ZAGRODA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
21
Vápník (%):
2.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.