Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Wiejska Zagroda Krocan s lososem 10 kg granule pro kočky

59809
2102 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 526 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vyvážené suché krmivo pro dospělé kočky

Krůta z venkovské farmy s lososem Jedná se o zdravou a lahodnou recepturu, která nejen skvěle chutná, ale má také vliv na vynikající kondici srsti kotěte. Kombinace lehce stravitelného a libového krůtího masa s lososem bohatým na nenasycené mastné kyseliny je ideální pro zdraví vašeho přítele. Krůtí maso je bohatým zdrojem lehce stravitelných bílkovin, které tvoří základ stravy vaší kočky. Losos je zase známý obsahem zinku a selenu, které mají protirakovinné účinky a podporují imunitní systém kočky. Doplňuje ho lososový olej, který kromě blahodárného účinku na celý organismus pečuje o dobrý stav kůže a krásnou lesklou srst!

Přírodní produkt bez konzervantů a obilovin.

Zdravé a vyvážené krmivo bez konzervačních látek pro kočky. Jídlo se připravuje z čerstvých surovin z EU a od místních dodavatelů. Tyto složky jsou vysoce kvalitní: bez obilovin, bez lepku, bez GMO, bez umělých přísad. Rural Homestead od Alpha Spirit je hypoalergenní krmivo bez alergenních složek, jako jsou obiloviny nebo sója.

Poznejte superschopnosti složek:

- Kombinace čerstvého a sušeného masa zachovává všechny šťávy v pokrmu a zároveň má vysoký obsah masa.

- Čerstvý lososový olej je bohatý na omega 3 mastné kyseliny EPA a DHA, které jsou cenné pro srst a kůži vaší kočky, vakuum se přidává na samém konci.

- MOS a FOS - podporují imunitní a trávicí systém

- Hrách je vynikajícím zdrojem bílkovin, nejcennějších doplňků, vitaminů B, A, zdrojem železa, draslíku a hořčíku.

- Pivovarské kvasnice - cenná složka, která díky vysokému obsahu vitaminů skupiny B zlepšuje stav kůže a srsti a imunitu.

- Sušené brusinky - zdroj mnoha cenných vitaminů, jako jsou E, C a K, vlákniny a minerálních látek. Ideální pro prevenci močových cest koťat, chrání před podrážděním a pomáhá v boji proti bakteriálním infekcím.

- Lněná semínka - zdroj vlákniny, která příznivě ovlivňuje pohyb střev.

- Yucca Schidigera - přírodní složka, která ovlivňuje trávení a snižuje množství a zápach výkalů.

- Rostlinné výtažky - rozmarýn, citrusy, kurkuma, vinná réva, kapara mají posilující a antibakteriální účinky

Složení:

čerstvé krůtí maso (26 %), sušené ryby (16 %), sušený losos (16 %), hrášek, sušené bramborové vločky, drůbeží tuk (5,4 %), čerstvý lososový olej (5 %), hydrolyzovaný drůbeží protein (5 %) , sušená řepná dužina, hydrolyzovaná kuřecí játra (1,5 %), celulóza, sušené pivovarské kvasnice, mech (manno-oligosacharidy), minerální látky, sušená čekanka (přírodní zdroj fosu a inulinu). sušená brokolice, sušená rajčata, sušený špenát, glukosamin, chondroitin, sušené brusinky, sušené borůvky, rostlinné extrakty (rozmarýn, vinná réva, kurkuma, citrusy, hřebíček, yucca schidigera), antioxidanty
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
WIEJSKA ZAGRODA Krmivo pro pro kočky s krůtím masem a lososem
Značka:
WIEJSKA ZAGRODA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
40
Druh bílkovin:
Krůtí
Metabolická energie (%):
4016
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.