Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VITAPOL Smakers Dědův sad pro hlodavce a králíky 90 g

Značka: VITAPOL
69243
44 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodná a zdravá svačina pro vašeho hlodavce!

Vita Herbal Smakers DĚDEČKŮV SAD pro hlodavce 2 ks - zdravá svačina pro vašeho hlodavce Vita Herbal Smakers je 100% přírodní svačina, která byla vytvořena speciálně pro vaše hlodavec. Dědečkův sad je směs sušeného ovoce, jako je jablko, bez, rybíz, meruňka a brusinka, které vašemu mazlíčkovi dodají řadu vitamínů a minerálů nezbytných pro jeho zdraví. Plody Goji navíc posílí jeho imunitní systém a brusinka bude mít pozitivní vliv na jeho močový systém. Způsob výroby při nízkých teplotách umožnil zachovat všechny nutriční hodnoty sušeného ovoce. Vita Herbal Smakers GRANDFATHER'S ORCHARD je nejen chutná pochoutka, ale také vynikající péče o zuby vašeho mazlíčka, která napomáhá k jejich pravidelnému obrušování.

Složení:

vojtěšková mouka, hrachová mouka, sušená jablka (26,5 %), sušená meruňka (8 %), sušený bez (5,5 %), sušený rybíz (5 %), sušené bobule goji (2,5 %), brusinky (2,5 %). Analytické složky: hrubý protein (Kjeldahlův test) min. 11 %, hrubý tuk min. 0 %, hrubá vláknina max. 8,85 %, surový popel max. 4,5 %, fosfor min. 0%, fosfor max. 0,6 %, vápník min. 0 %, vápník max. 0,6%, vlhkost max. 12 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Pamlsek

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.09
Značka:
VITAPOL
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.