Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Vitapol Smakers Fruit Weekend Style pro hlodavce

Značka: VITAPOL
7862
23 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 6 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Smakers Vitapol je chutná svačina pro vašeho mazlíčka! Smakersa Vitapol z řady Weekend Style je perfektním doplňkem každodenní stravy hlodavců a králíků. Složení směsi bylo vyvinuto na bázi lahodného ovoce, jako je jablko, banán, rybíz a černý bez. Jablka, stejně jako bezinky, jsou bohaté na vitamín C, který je pro morčata zvláště nezbytný. Banán je bohatým zdrojem draslíku – základního prvku, který zajišťuje správné fungování organismu. Jeho přítomnost je důležitá zejména pro správnou činnost srdce. Celé je to obohaceno o kokosové vločky nejen kvůli jejich chuti, ale také kvůli obsahu železa a bílkovin. Smakers prošel procesem sušení při teplotě nepřesahující 65°C po dobu několika hodin. Tento proces zachovává více vitamínů a minerálů. Vhodná tvrdost klasu podporuje obrušování řezáků, které rostou po celý život. Čím se příchuť Vitapol vyznačuje? Ideální doplněk stravy hlodavců a králíků Obsahuje pouze přírodní složky bohaté na vitamíny a minerály Vysoký obsah vitamínu C Proces sušení při teplotě nepřesahující 65°C, což umožňuje uchování většího množství živin Podporuje otěr řezáků Balení - 45 g / 1 kus Složení: pšenice, pšeničná mouka, oves, sušený kokos, sušené jablko, pomerančová kůra, banán, černý bez, červený rybíz, kvasnice Přísady: barviva Obsah analytických složek: Hrubý protein - min. 9,7 %, oleje a tuky - min. 3,7 %, hrubá vláknina - max. 6,5%, surový popel - max. 6% Krmení: Podávejte Smakersa Vitapol jako krmivo obohacující váš každodenní jídelníček. Vždy zajistěte přístup k čerstvé a čisté vodě.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Klasy

Parametry

Dodatečné zdravotní přínosy:
Doplnění vitamínů
Hmotnost obalu (kg):
0.045
Značka:
VITAPOL
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.