Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Vita Herbal bylinná směs pro morčata 150 g

Značka: VITAPOL
61198
62 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přirozeně kvalitní směs

Bylinná směs s přídavkem ovoce bohatého na vitamín C - rybíz, brusinka, tak důležité ve výživě morčat. Také s přídavkem sušené zeleniny bohaté na vitamíny. Bohatý na hrubou vlákninu zlepšuje trávicí procesy. Jitrocel je protizánětlivý a zabraňuje průjmu. Pampeliška pracuje; protizánětlivé, diuretikum, čistí tělo od škodlivých metabolických produktů, zlepšuje trávení. Vojtěška bohatá na bílkoviny. Směs by měla být podávána jako doplněk stravy, nikoli jako hlavní jídlo.

Způsob podávání

Podávejte jako pamlsek pro zpestření základní stravy. Může být podáván samostatně nebo smíchán se senem.

Složení:

sušená vojtěška (15 %), sušený list jitrocele (15 %), sušený list pampelišky ( 15 %), oves, sušená petrželová nať, sušený pastinák, sušená červená řepa, sušená kopřiva, sušená vrbová kůra, sušený červený rybíz, sušený květ růže, sušená přírodní brusinka. Analytické složky: hrubý protein (Kjeldahlův test) min. 10,4 %, hrubý tuk min. 0,1 %, hrubá vláknina max. 22,2 %, surový popel max. 11,28%, vlhkost max. 12 %. Doporučení ke krmení: jako pamlsek k doplnění základní stravy.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Dodatečné zdravotní přínosy:
Doplnění vitamínů
Hmotnost obalu (kg):
0.15
Značka:
VITAPOL
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.