Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Virbac Nutribound perorální roztok pro psy

Značka: VIRBAC
58087
867 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 217 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Virbac Nutribound - perorální roztok pro psy

Virbac Nutribound pro psy je chutný perorální roztok připravený k použití, který poskytuje základní živiny podporující proces rekonvalescence psů.
Sada základních ingrediencí v Nutribound je navržena tak, aby fungovala pro brzké a postupné zotavení psů, počínaje jejich velmi raným stádiem.
Nutribound je ideální pro psy, kteří potřebují podporu, aby se zotavili z nemoci nebo operace.

Receptura obsahuje mnoho živin, včetně argininu, taurinu, glutaminu, esenciálních mastných kyselin (Omega -3 a Omega-6 ), prebiotika (inulin a oligofruktóza) a vitamíny.
Arginin je aminokyselina, která hraje důležitou roli ve funkci imunitního systému, hojení ran a dělení buněk.
Taurin je organická látka s antioxidačními vlastnostmi a důležitá pro oběhový systém, kosterní svaly, sítnici a centrální nervový systém.
Glutamin hraje důležitou roli při udržování správné funkce trávicího traktu a imunitního systému. Přítomnost esenciálních mastných kyselin (Omega-3 a Omega-6) je nezbytná pro správný průběh biologických procesů, jako je syntéza fosfolipidů a sterolů používaných při růstu a rekonstrukci buněk, dále při syntéze prostaglandinů, leukotrienů. a tromboxany.
Prebiotika (inulin, oligofruktóza) jsou přírodní, rozpustná vláknina, která se v malých množstvích vyskytuje v mnoha rostlinách a jejich úlohou je stimulovat růst a aktivitu prospěšných bakterií v trávicím systému.

Složení:

maso a jeho deriváty* ( 4,74 %), vedlejší výrobky rostlinného původu, oleje a tuky (1,29 %), minerální látky (0,69 %), čekankový inulin (0,30 %), fruktooligosacharidy (0,11 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
VIRBAC

Určení

Určení:
Posílení zdraví
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.