Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VERSELE-LAGA Nutribird A19 800 g krmivo pro odchov kuřat

Značka: VERSELE-LAGA
67206
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo pro kuřata krmená z ruky

Versele-Laga NUTRIBIRD - Kompletní krmivo pro kuřata krmená z ruky, vědecky vytvořené pro optimalizaci růstu. Je to nejlepší krmivo pro ptáky, jako jsou arové, arové, arové, chrti a další kuřata s vysokými energetickými nároky. Krmivo je vědecky vyvážené, což poskytuje ptákům všechny potřebné živiny nezbytné pro správný růst a vývoj. Přípravek lze používat od vylíhnutí až po odstav a jeho složení obsahuje stabilizátory střevní flóry, prebiotika, trávicí enzymy a organické kyseliny, které podporují trávicí proces. Krmivo je doporučováno veterináři a používáno po celém světě ptačími parky a špičkovými chovateli. Krmivo by mělo být smícháno s teplou vodou v poměru podle věku kuřátka (podle tabulky přiložené ke krmivu). Dávka ± 10 % tělesné hmotnosti na jedno krmení a denně by měla být připravována čerstvá porce.

Složení:

výrobky pekařského průmyslu, rostlinné bílkovinné extrakty, oleje a tuky, deriváty rostlinného původu, minerální látky, cukry, kvasnice, organické kyseliny (2500 mg/kg), psyllium, mannan-oligosacharidy (1000 mg/kg), lecitin

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Značka:
VERSELE-LAGA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.