Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VERSELE-LAGA krmivo pro středně velké africké papoušky 20 kg

Značka: VERSELE-LAGA
60772
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Hledáte perfektní krmivo pro své středně velké africké papoušky?

Loro Parque Mix je perfektní řešení! Tato pečlivě vybraná směs semen byla obohacena o živiny nezbytné pro udržení skvělé kondice vašich papoušků.

Směs obsahuje granule s komplexem VAM, který je bohatý na vitamíny, aminokyseliny a minerály nezbytné pro zdraví a vitalitu vašich afrických papoušků. Krmivo bylo navíc obohaceno o Florastimul, který zajišťuje vynikající kondici a optimální střevní funkci vašich ptáků.

Přídavek očištěných lastur ústřic do afrického papouška Loro Parque Mix má pozitivní vliv na fungování žaludeční svaly a zajišťuje správnou rovnováhu vápníku a fosforu v tělech papoušků. Tato speciálně vyvinutá směs byla vytvořena po konzultaci s vědeckým týmem z Loro Parque na Tenerife, což zajišťuje nejvyšší kvalitu a účinnost krmiva.

Složení:

proso žluté, proso kanárské, proso bílé, oves loupaný, granule VAM, proso japonské, šafrán luční, pohanka, neloupaná rýže, oves, konopí, lněné semínko, skořápky ústřic.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
20
Značka:
VERSELE-LAGA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.