Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Versele-Laga Chinchilla&Degu Complete 8 kg krmivo pro činčily

Značka: VERSELE-LAGA
55631
991 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 248 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletní krmivo pro činčily a noční tchoře

Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu je výživa bez starostí. Mimořádně chutné exudáty připravené podle konceptu "vše v jednom" zabraňují selektivnímu příjmu potravy. Tím zajistíte, že vaše činčila nebo pískomil dostane všechny živiny, které potřebuje, aby zůstala zdravá. Krmení bez přidaného cukru zajišťuje vitalitu a optimální kondici. Lněné semínko jako zdroj omega-3 mastných kyselin, které jsou prospěšné pro srst, a dlouhá vláknina pro optimální trávení jsou speciálně přizpůsobeny výživovým požadavkům činčil a nočních tchořů. Krmivo Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu bylo připraveno veterináři na základě pokročilého výzkumu.

Není přidán žádný cukr. S lněným semínkem (omega 3), ideální pro zdravou srst

Složení:

produkty rostlinného původu (timothy, vojtěška, trávy a byliny 23 %), rostlinné proteinové extrakty, semena (lněné semínko 4 %), minerální látky, frukto-oligosacharidy (0,3 %), měsíček, juka
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
8
Produktová řada:
VERSELE-LAGA Chinchilla Complete
Značka:
VERSELE-LAGA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.