Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Versele - Laga Australian Parrot Loro Parque Mix 1 kg krmivo pro australské papoušky

Značka: VERSELE-LAGA
60768
146 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 37 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Diverzifikované a vyvážené složení

Směs je obohacena o 8 % granulí VAM (vitamíny, aminokyseliny, minerály). Krmivo bylo speciálně sestaveno z rozmanité škály semen a obilovin a doplněno o papouščí pochoutky, jako jsou pufované obiloviny, dýňová semínka, šípky, sušené papriky a piniové oříšky. Vybraná směs je ideální pro australské papoušky, např. Kakadu.

Dávkování směsi obilí:

Denní potravní nároky ptáků se mohou lišit v závislosti na druhu a věku. Zpočátku tedy podávejte velkorysé porce a po nějaké době určete ideální denní porci jídla. Potravu i pitnou vodu je třeba denně měnit za čerstvou.

Složení:

šafrán luční, pohanka, vam maxi granule, pšenice, ječmen, neloupaná rýže, proso bílé, oves hrubý, oves loupaný, kanár, konopí, žluté proso, dari, milo, jádra arašídů, piniové oříšky, skořápky ústřic, slunečnice pruhovaná, kukuřice pečená , divoká růže, pufovaná pšenice
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Značka:
VERSELE-LAGA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.