Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Versele - Laga Australian Parakeet Loro Parque Mix 1 kg krmivo pro středně velké australské papoušky (nymfy, roselly, luční papoušci)

Značka: VERSELE-LAGA
57878
134 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 34 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Směs zrn založená na přirozené potravě australských papoušků.

Krmná směs je zdrojem vitamínů, aminokyselin a minerálů, které jsou nezbytné pro zdraví ptáků. Směs semen specifická pro dané plemeno byla vyvinuta po konzultaci s vědeckým týmem v Loro Parque na Tenerife a v parku se používá jako základní krmivo pro všechny velké australské papoušky.

Složení:

Žluté proso, bílé proso, kanárské semínko, pruhované slunečnicové semínko, loupaný oves, světlice barvířská, červené proso, pohanka, lněné semínko, neloupaná rýže, bílé slunečnicové semínko, pšenice, japonské proso, nigerské semínko, v.a.m. ústřicové pelety a skořápky
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Značka:
VERSELE-LAGA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.