Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VERSELE-LAGA Andulky Prémiové krmivo pro andulky 800 g

Značka: VERSELE-LAGA
60759
104 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 26 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vytvořeno pro zdraví a nutriční preference i těch nejnáročnějších okřídlených přátel

Krmivo pro andulky PREMIUM třídy od renomované společnosti VERSELE LAGA - BUDGIES PREMIUM je směs nejkvalitnějších zrnin, vyvážená až plně uspokojit nutriční potřeby andulek. Tato unikátní směs se skládá z kanárských semínek, žlutého prosa, bílého prosa, VAM pelet, japonského prosa, loupaného ovsa, žluté panikum, lastur ústřic, červeného prosa, lněného semínka a chia semínek. Obsahuje granule s ovocem a VAM komplexem, plné vitamínů, aminokyselin a minerálů. Obohacený o Florastimul, zajišťující vynikající kondici a optimální funkci střev. Přídavek čištěných skořápek ústřice zajišťuje dobrou práci žaludečních svalů a správnou rovnováhu vápníku a fosforu. Chia semínka jsou dalším zdrojem Omega-3 mastných kyselin.

Složení :

kanárské semínko 37%, žluté proso 19%, bílé proso 13%, VAM granule 8%, japonské proso 7%, oves loupaný 6%, žlutá panikum 4%, ústřice 2%, červené proso 2 %, lněné prádlo 1 %, chia 1 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Značka:
VERSELE-LAGA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.