Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VERSELE-LAGA Amazone Parrot Loro Parque Mix 15kg krmivo pro amazonské papoušky

Značka: VERSELE-LAGA
60767
944 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 236 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Směs semen pro exotické ptactvo

Dokonale sladěné a vyvážené krmivo obohacené o směs semen s dalšími živinami, speciálně vybrané pro střední a velké jihoamerické papoušky, jako jsou amazoňané, pioni, barvínci, menší arové a velké conures. Krmivo bohaté na vitamíny, aminokyseliny a minerály přizpůsobené potřebám středních a velkých papoušků. Obsahuje nízký obsah tuku a pestrou a kvalitní škálu obilovin. Přídavek skořápek ústřice poskytuje optimální množství vápníku, podporuje zdraví, kondici a pohodu ptáků. Všechny směsi Prestige Premium Loro Parque jsou navrženy s velmi rozmanitou škálou semen a zrn a obsahují řadu pamlsků pro papoušky. Toto prémiové nízkotučné udržovací krmivo je obohaceno o vitamíny, aminokyseliny a minerály. Druhově specifická směs byla navržena po konzultaci s vědeckým týmem Loro Parque Fundacion a používá se v zahradě jako základní krmivo pro všechny střední a velké jihoafrické papoušky.

Složení:

Oves, pšenice, kukuřice, pohanka, neloupaná rýže, slunečnicová semínka, čirok, dari, kanárské semínko, konopí, dýňová semínka, bílé proso, cardi, bílá slunečnicová semínka, loupané ořechy, piniová semínka, žluté proso, pražená pšenice, popcorn, šípky, červená paprika, VAM Maxi granule, ústřicové skořápky

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Značka:
VERSELE-LAGA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.