Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET hypoalergenní jehněčí LRD Lamb krmivo pro psy 400 g

Značka: TROVET
68595
85 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 21 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
TROVET LRD hypoalergenní jehněčí krmivo pro psy 400 g pomůže pomalu snižovat svědění a škrábání

TROVET LRD hypoalergenní jehněčí krmivo pro psy 400 g - pro psy s potravinovou alergií nebo potravinovou intolerancí Pokud váš pes trpí alergií na krmivo intolerance nebo potravinové intolerance mu můžete pomoci změnou jídelníčku na hypoalergenní. TROVET LRD Hypoalergenní krmivo s jehněčím pro psy 400g je perfektním řešením pro psy s takovými problémy. Toto dietní krmivo je založeno na jednom zdroji živočišných bílkovin – jehněčím – a jednom zdroji sacharidů – rýži. Čisté jehněčí maso a rýže zřídka způsobují alergické reakce a zabraňují imunitním (potravinová alergie) nebo neimunologickým (potravinová intolerance) reakcím v podobě kožních a/nebo zažívacích problémů (průjem, zvracení). Změna stravy na TROVET LRD Hypoalergenní krmivo s jehněčím pro psy 400 g pomůže pomalu snižovat svědění a škrábání, které může způsobit sekundární kožní léze. Navíc snižuje tření a kousání, což může vést i ke kožním problémům. Složení tohoto krmiva je jehněčí maso, rýže, dextróza, vitamíny a minerály, celulóza, slunečnicový olej a řepné řízky. Jde o kompletní krmivo pro psy, které jim dodá všechny potřebné živiny. Pokud váš pes trpí potravinovou alergií nebo potravinovou intolerancí, TROVET LRD Hypoallergenic Lamb Food for Dogs 400g mu může pomoci zlepšit jeho zdraví a pohodu. Vždy se však nezapomeňte poradit se svým veterinářem, než změníte stravu svého psa.

Ingredience :

Jehněčí maso a droby, rýže, řepné řízky, minerální látky, vitamíny, slunečnicový olej Analýza: Vlhkost 77,00 % Bílkoviny 10,00 % Tuky 5,00 % Sacharidy 5,5 % Popel 1,5 % Vláknina 1,00 % Minerály : Vápník 0,00 % Fosfor 0,2 % Sodík 0,4 % Draslík 0,30 % Měď 0,5 mg/kg Jód 0,1 mg/kg Kyselina linolová 0,5 % Vitaminy: Vitamin A 1 200 IU/kg Vitamin D 110 IU/kg Vitamin E 10,00 mg/kg Energie: 4,0 MJ (986 kcal)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
0.2
Tuky (%):
5
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.