Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET hypoalergenní Insect IPD s hmyzem konzerva pro psy 400 g

Značka: TROVET
68590
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Trovet Hypoallergenic Insect IPD je inovativní a účinný produkt pro psy s potravinovými alergiemi nebo intolerancí

Trovet Hypoallergenic Insect IPD je suché dietní krmivo pro psy s potravinovými alergiemi nebo intolerancí. Jde o inovativní přípravek na bázi jednoho zdroje bílkovin - hmyzu druhu Hermetia illucens. Toto krmivo je určeno pouze pro dospělé psy. Krmivo Trovet Hypoallergenic Insect IPD vzniklo jako reakce na potřeby majitelů psů s alergiemi nebo potravinovými intolerancemi. Hmyz je jediným zdrojem cenných bílkovin, což minimalizuje riziko alergických reakcí na jiné zdroje živočišných bílkovin, jako je maso nebo ryby. Toto krmivo se skládá z hmyzu, brambor, lososového oleje, vitamínů a stopových prvků. Brambory jsou lehce stravitelné a bezpečné pro psy s přecitlivělostí na potravu. Lososový olej poskytuje esenciální mastné kyseliny. Trovet Hypoallergenic Insect IPD snižuje riziko alergických příznaků, jako je svědění, průjem a zvracení. Krmivo se doporučuje podávat po dobu 3 až 8 týdnů. Když příznaky odezní, může být krmivo podáváno jako kompletní krmivo po celý zbytek života psa. Krmivo pro psy Trovet Hypoallergenic Insect IPD je inovativní a účinný produkt pro psy s potravinovými alergiemi nebo intolerancí. Jedná se o jediný produkt na trhu založený výhradně na hmyzím proteinu, který minimalizuje riziko alergických reakcí na jiné zdroje živočišných bílkovin.

Složení:

Hmyz, brambory, lososový olej, vitamíny a stopové prvky

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
7
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.2
Tuky (%):
6
Vápník (%):
0.39
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.