Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET Dog Renal Oxalate RID granule pro psy 12,5 kg

Značka: TROVET
68477
1071 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 268 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Výjimečné krmivo pro dospělé psy

Trovet RID Renal & Oxalate je unikátní krmivo pro dospělé psy s renální insuficiencí nebo oxalátovou a cystinovou urolitiázou. Tato potravina byla vyvinuta, aby pomohla zmírnit metabolické změny způsobené selháním ledvin, srdce nebo jater. Krmivo obsahuje snížené hladiny fosforu a sodíku, což pomáhá snižovat hyperfosfatemii a pomáhá kontrolovat srdeční selhání, hypertenzi a ascites. Mírná hladina vysoce kvalitních bílkovin zajišťuje pokrytí minimální denní potřeby aminokyselin a udržení správné funkce ledvin. Přídavek látek zvyšujících pH moči zabraňuje metabolické acidóze a zabraňuje vzniku oxalátových kamenů v močových cestách. Krmivo je výbornou volbou pro psy s oxalátovými, cystinovými a urátovými kameny, stejně jako pro psy se selháním ledvin a srdce. Jedná se o kompletní a vyvážené krmivo, které poskytuje vašemu mazlíčkovi základní živiny.

Složení:

Obiloviny (kukuřice, rýže), oleje a tuky (rybí tuk, sádlo), vedlejší výrobky rostlinného původu (řepné řízky), minerální látky, maso a výrobky živočišného původu (kuřecí maso), bílkovinný extrakt rostlinného původu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
14.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.4
Tuky (%):
18
Vápník (%):
0.8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.