Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

TROVET DPD krmivo pro psy s potravinovou intolerancí 3 kg

Značka: TROVET
68612
541 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 135 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Trovet Dog DPD Intestinal Hypoallergenic 3 kg - suché krmivo pro psy s potravinovou intolerancí a střevními onemocněními

Trovet Dog DPD Intestinal Hypoallergenic je suché krmivo pro psy s potravinovou intolerancí a střevními onemocněními.
Trovet Dog DPD Intestinal Hypoallergenic je dietní suché krmivo pro psy, kteří mají problémy s potravinovou intolerancí, alergiemi, žaludečními poruchami a střevními onemocněními.
Krmivo bylo připraveno pro zvířata, která potřebují kompletní a lehce stravitelné krmivo, které jim nezpůsobí žádné nežádoucí alergické reakce ani potravinovou intoleranci.

Trovet DPD Intestinal Hypoallergenic krmivo obsahuje vybrané proteiny, které eliminují živiny které mohou způsobovat alergie nebo potravinovou intoleranci.
Vysoce kvalitní kachní maso je jediným zdrojem bílkovin, zatímco sacharidy pocházejí pouze z brambor.
Jídlo neobsahuje mléčné výrobky, lepek, laktózu ani jiné přísady, které může způsobit potravinovou intoleranci.

Trovet DPD Intestinal Hypoalergenní krmivo bylo vyvinuto pro psy s potravinovými alergiemi, potravinovými intolerancemi, intolerancí lepku (bezlepkové), střevními onemocněními a nemocemi žaludku.
Krmivo je vhodné také pro štěňata, s výjimkou štěňat velkých plemen do 12 měsíců.

Trovet Intesti nal je lehce stravitelný a dobře vstřebatelný ve střevech a je navíc bohatý na vitamíny a minerály, které vašemu psovi dodají kompletní a zdravé krmivo.

Složení:

Brambory, kachní maso, tuk drůbež, řepné řízky, lněné semínko, hydrolyzát drůbežích jater, slunečnicový olej, frutikoligosacharidy (FOS), hydratovaný kvasnicový extrakt, vitamíny, minerály. Analýza: Vlhkost 8%, Bílkoviny 22%, Tuk 16%, Sacharidy 45%, Popel 6,5%, Fibrin 2,5%, Vápník 1,3%, Fosfor 1%, Sodík 0,35%, Draslík 0,8%, Zinek 110 mg/kg, Jód 2 mg/kg /kg, kyselina linolová 3,8%, kyselina linolová 0,6%, vitamín A 15 000 IU/kg, vitamín D3 1 000 IU/kg, vitamín E 150 mg/kg, vitamín C 100 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.