Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Tetra Pond AquaticCompost 4 l

Značka: TETRA
30310
122 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 31 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Jeho pečlivě vyvážené živiny podporují růst kořenů a zdraví, aniž by způsobovaly zvýšený růst řas Vysoký obsah jílu drží půdu na místě a poskytuje pevný rostlinný základ Pro všechny rostliny v jezírku

Jak získat krásné rostliny v jezírku ? Nenechte ponořené rostliny před výsadbou vyschnout. Kořeny lilie by měly být před výsadbou seříznuty na pět centimetrů od hlízy. Růstu rostlin také napomáhá použití hnojiv, jako jsou Tetra Pond PlantaMin a Tetra Pond LilyPro.

Tipy: 1. Do květináče umístěte pytlovinu nebo podobnou nádobu a naplňte ji do poloviny. s Tetra Pond hnojivem AquaticCompost. Silně zatlačte na hnojivo, abyste odstranili veškerý zachycený vzduch. 2. Odstraňte veškeré závaží rostlin a obaly. Vložte rostlinu do květináče, držte na místě tak, aby základna pupenů byla na úrovni okraje koše. Pokud je to nutné, zastřihněte kořeny rostlin, aby nedošlo k jejich ohnutí, protože by to mohlo omezit počáteční vývoj rostliny. Hrnec naplňte hnojivem do úrovně cca 2,5 cm od okraje. Hnojivo pevně zhutněte, v případě potřeby doplňte. 3. Navrch nasypte cca 2,5 cm vrstvu umytého vápencového štěrku, aby ryby nepoškodily substrát. Před umístěním do jezírka důkladně ořízněte veškerý přebytečný materiál a vodu. Opatrně umístěte rostliny do jezírka, aby nedošlo k jejich poškození.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
TETRA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.