Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Super Juicy Filets in Gravy with Beef 85 g kapsička pro kočky s hovězím masem v omáčce

Značka: BENEK
60108
16 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.085 kg
95 Kč

16.00 Kč

Zákaznické body: 4 body
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravé a chutné Krmivo pro každou kočku bez ohledu na plemeno a hmotnost. Přípravek je balen v praktickém malém sáčku. Filety jsou vyrobeny z nejkvalitnějších a speciálně vybraných surovin. Každá kočka ocení jeho jemnou a dokonalou chuť. Výrobek je přírodní a vhodný i pro ty nejvybíravější kočky. Krmivo neobsahuje žádné konzervační látky, umělá barviva a aromata. Není geneticky modifikovaná. Vitamín E obsažený v přípravku je vynikajícím antioxidantem. Kromě toho krmivo obsahuje vysoké množství biotinu a zinku, které jsou zodpovědné za zdravý vývoj kůže a srsti a také za metabolismus bílkovin a sacharidů. Výrobek uspokojí i ty nejnáročnější chutě domácích mazlíčků.

Na stránkách maxandmrau.cz najdete také řadu dalších doporučených mokrých krmiv, která jsou vhodná pro menší i větší domácí zvířata.

Složení:

maso a živočišné produkty (82 % ve filetech, z toho 8 % hovězí), bílkovinné extrakty rostlinného původu, produkty rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, cukry.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Produktová řada:
BENEK Super Fileciki hovězí v omáčce
Značka:
BENEK

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.