Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE tréninkové pamlsky s hovězím masem 300 g

56198
89 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 22 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Tréninkové pamlsky jsou speciálně přizpůsobeny pro výcvik psů

JEDNODUCHO FROM NATURE Beef Training Treats 300 g Simply from Nature Training Treats jsou perfektní volbou pro výcvik psů, kteří si za svůj výkon zaslouží chutnou a hodnotnou odměnu. Pochoutky se pečou v troubě podle tradiční receptury, díky čemuž jsou nejen chutné, ale i zdravé. Výcvikové pamlsky jsou speciálně přizpůsobeny pro výcvik psů. Nejsou mastné, což znamená, že nešpiní ruce, oblečení ani tašky. Lze je skladovat bez dodatečné ochrany a díky speciálnímu složení se nedrolí a nezanechávají žádné stopy. Jejich tvar a velikost umožňují jednorázové podání psovi, což je velmi důležité pro efektivitu výcviku. Tréninkové pamlsky Simply from Nature jsou zdrojem bílkovin a nenasycených mastných kyselin, jako jsou kyseliny Omega-3 a -6, které podporují funkci mozku, paměť a pomáhají psům dosáhnout úspěchu. Pochoutky obsahují 60 % hovězího masa, dále ovoce a zeleninu jako brambory, jablka, hrušky, dýně, červená řepa a borůvky. Lněný olej, který je zdrojem nenasycených mastných kyselin, a ostropestřec dodávají výrobku další nutriční hodnotu. Tréninkové pamlsky Simply from Nature neobsahují umělá barviva, konzervační látky a zvýrazňovače chuti. Obsahují pouze přírodní suroviny, vybrané z hlediska nutričních a chuťových hodnot. Suchost a malá velikost lahůdek je činí ideálními pro jednu porci a nepřispívají k nadváze. Krmná doporučení: Tréninkové pamlsky Simply from Nature jsou doplňkem každodenní stravy vašeho psa a neměly by překročit 10 % denního příjmu. Podávejte jeden po druhém ihned po každém správně dokončeném úkolu. Pochvalu můžete posílit různými vychytávkami, jako je klikr, kotouče, terč nebo píšťalka.

< /p >Složení:

JEDNODUCHO Z PŘÍRODY Tréninkové pamlsky s hovězím masem 300 g Tréninkové pamlsky pro psy. Pečeme v troubě podle tradiční receptury. Pamlsky byly speciálně vyvinuty a přizpůsobeny k provádění školení za jejich účasti. Nejsou mastné, takže nešpiní ruce, oblečení ani tašky. Mohou být uloženy bez dodatečné ochrany. Díky speciálnímu složení se nedrolí a nezanechávají žádné stopy. Jejich tvar a velikost umožňují dát je psovi jednorázově. To je velmi důležitá vlastnost tréninkových pamlsků. Aby si pes spojil splněný úkol a odměnu za něj, musí být odměna malá a snadno stravitelná a rychle vytažená. Malý pamlsek psa příliš rychle nenasytí a neztratí zájem o výcvik a samotnou odměnu. Tréninkové pamlsky by měly poskytovat bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny pro podporu a regeneraci organismu psa. Nejdůležitější jsou zde Omega-3 a -6 kyseliny, které přispívají k práci mozku, paměti a pomáhají psům dosáhnout úspěchu. Klíčové vlastnosti: Nemastný Nízký lněný olej pečený v troubě jako zdroj nenasycených mastných kyselin 60 % hovězí Obsah bílkovin 35,4 % a obsah tuku 12,7 % Ovoce a zelenina Bez konzervantů, umělých barviv a zvýrazňovačů chuti Simply from Nature tréninkové pamlsky obsahují pouze přírodní ingredience, vybrané z hlediska nutričních a chuťových hodnot. Suché a malé občerstvení jsou ideální na jeden čas. Obsahují hodně bílkovin, které dodávají energii, která je při tréninku tak důležitá. Skládá se z 60 % hovězího masa a také ovoce a zeleniny, jako jsou brambory, které kromě poskytování sacharidů pomáhají udržet chuť celistvou a v dané formě. Lněný olej je zdrojem mastných kyselin. Borůvky pečují o zdravý zrak psů. Složení: Hovězí maso 60 % Brambory 29 % Jablka Hrušky Dýně Červená řepa Borůvky Řasy Lněný olej Rýže Ostropestřec mariánský Rozbor: Hrubý protein: 35,4 % Hrubý tuk: 12,7 % Hrubý popel: 7,4 % Hrubá vláknina: 4,4 % Vápník: 0,81 % Pus % Doporučené krmení: Výcvikové pamlsky jsou doplňkem každodenní stravy vašeho psa. Měly by být zahrnuty do celkové denní energetické bilance psa a jejich podíl by neměl přesáhnout 10 %. Podávejte jeden po druhém ihned po každém správně dokončeném úkolu. Pochvalu můžete posílit různými vychytávkami, jako je klikr, kotouče, terč nebo píšťalka. Vzhledem k přirozenému výrobnímu procesu se vzhled jednotlivých šarží výrobků může od sebe lišit.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma uzupełniająca
Kraj pochodzenia:
Best4Pets, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
35.4
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
0.62
Tuky (%):
12.7
Vápník (%):
0.81
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.