Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE Tréninkové pamlsky s hovězím masem 3 x 300 g

20003348
264 
Doporučená cena: 267 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 66 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Tréninkové pamlsky jsou zvláště skvělé pro výcvik psů.



Tréninkové pamlsky SIMPLY FROM NATURE s hovězím masem 300 g Tréninkové pamlsky Simply from Nature jsou ideální pro výcvik psů, kteří si za splnění úkolu zaslouží chutnou a hodnotnou odměnu. Tyto dobroty se pečou v troubě podle tradičních receptur, díky čemuž jsou nejen chutné, ale i zdravé. Tréninkové pamlsky jsou skvělé zejména pro výcvik psů. Nejsou mastné, což znamená, že vám neušpiní ruce, oblečení ani tašky. Lze je skladovat bez další ochrany a díky speciálnímu složení se nelámou ani nezanechávají stopy. Jejich tvar a velikost umožňují jednorázové použití u psů, což je důležité pro efektivní výcvik. Tréninkové pamlsky od Nature jsou plné bílkovin a nenasycených mastných kyselin, jako jsou Omega-3 a -6, které podporují mozkovou funkci, paměť a pomáhají vašemu psovi uspět. Pamlsky obsahují 60 procent hovězího masa a také ovoce a zeleninu, jako jsou brambory, jablka, hrušky, dýně, červená řepa a borůvky. Lněný olej je zdrojem nenasycených mastných kyselin, zatímco bodlák dodává produktu další nutriční hodnotu. Tréninkové svačinky Simply from Nature neobsahují žádná umělá barviva, konzervanty ani zvýrazňovače chuti. Obsahují pouze přírodní ingredience vybrané pro jejich nutriční a chuťové hodnoty. Vzhledem k tomu, že svačiny jsou suché a malé, jsou ideální pro jednu porci a nepřidávají na váze. Doporučené krmení: Pamlsky Simply from Nature jsou doplňkem každodenní stravy vašeho psa a neměly by překročit 10 % denního příjmu. Pokaždé, když je úkol splněn správně, je okamžitě udělena odměna. K posílení chvály používejte různé pomůcky, jako jsou klikery, frisbee, terče nebo píšťalky.




Složení: Od Nature Beef Training Treats 300g Dog Training Treats. Pečeme v troubě podle tradičního receptu. Tyto pamlsky jsou speciálně vyvinuty a přizpůsobeny pro jejich trénink. Jsou nemastné, takže vám neušpiní ruce, oblečení ani tašky. Mohou být uloženy bez další ochrany. Díky speciálnímu složení se nelámou a nezanechávají stopy. Jejich tvar a velikost jsou takové, že je lze psům podat pouze jednou. To je velmi důležitá vlastnost tréninkových pamlsků. Aby si pes spojil splněný úkol s odměnou, musí být odměna malá, snadno stravitelná a rychle vyjít ven. Malý pamlsek psa příliš rychle neuspokojí, ani neztratí zájem o samotný výcvik a odměnu. Tréninkové krmivo by mělo poskytovat bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny pro podporu a regeneraci organismu psa. Nejdůležitější z nich jsou omega-3 a -6 mastné kyseliny, které podporují činnost mozku, paměť a pomáhají psům dosáhnout úspěchu. Klíčové vlastnosti: 35,4 % bílkovin, 12,7 % tuku Ovoce a zelenina Bez konzervantů, umělých barviv a zvýrazňovačů chuti Tréninkové svačinky Simply from Nature obsahují pouze přírodní ingredience vybrané pro jejich nutriční a chuťové hodnoty. Suché a malé porce svačiny jsou skvělé na jednorázové použití. Obsahují hodně bílkovin, které dodávají energii, která je při tréninku velmi důležitá. Složkou je 60 procent hovězího masa spolu s ovocem a zeleninou, jako jsou brambory, které kromě poskytování sacharidů pomáhají zachovat chuť. Lněný olej je zdrojem mastných kyselin. Borůvky přispívají ke zdravému zraku u psů. Složení: Hovězí maso 60% Brambory 29% Jablko Hruška Dýně Červená řepa Řasy Lněné semínko Olej Rýže Ostropestřec Analýza: Hrubé bílkoviny: Hrubý tuk: 12,7 % Hrubý popel: 7,4 % Hrubá vláknina: 0,62 % Krmný návod: Tréninkové svačiny Návod ke krmení je návod denní strava vašeho psa. Měly by být zahrnuty do celkové denní energetické bilance psa a jejich podíl by neměl přesáhnout 10 %. Pokaždé, když je úkol splněn správně, je okamžitě udělena odměna. Chválu lze posílit různými pomůckami, jako jsou klikery, kotouče, terče nebo píšťalky. Vzhledem k přirozeným výrobním procesům se mohou jednotlivé šarže vzhledově lišit.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma weterynaryjna
Kraj pochodzenia:
Best4Pets, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.9
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
35.4
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
0.62
Tuky (%):
12.7
Vápník (%):
0.81
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.