Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE tréninkové pamlsky s drůbežím masem a růží 300 g

64482
89 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 22 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pamlsky pro psy

Simply from Nature - jemné výcvikové pamlsky pro psy Pokud hledáte perfektní odměnu pro svého mazlíčka při výcviku, jsou pamlsky Simply from Nature s drůbeží a růží skvělou volbou. Pečené tradičním způsobem jsou lehce stravitelné a aromatické a jejich malá velikost umožňuje jednorázové podání, což napomáhá efektivnímu výcviku psa. Nejsou mastné a nešpiní ruce, takže se snadno skladují a servírují. Jejich složení se nedrolí a neznačí, takže jsou ideální pro majitele psů, kteří jsou stále v pohybu. Tréninkové pamlsky Simply from Nature jsou 100% přírodní a skládají se z brambor, kuřecího a kachního masa, jablek, hrušek, červené řepy a šípků. Obsahují kompletní bílkoviny živočišného původu a nenasycené mastné kyseliny, které jsou prospěšné pro zdraví psa. Jsou bohaté na Omega kyseliny, které pomáhají posilovat nervový systém a mozkové funkce, což podporuje paměť a učení.

Složení:

Brambory 40%, kuřecí maso 30%, kachní maso 10%, jablka 5%, hrušky 5%, červená řepa 5%, šípky 5%

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
27.8
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
12.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.