Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SIMPLY FROM NATURE pečené krmivo pro psy se sumcem 1,2 kg

64527
199 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 50 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Čerstvé maso a droby se sumcem

SIMPLY FROM NATURE Pečené krmivo je kompletní, bezobilné a bezlepkové krmivo pro psy všech plemen a věkových kategorií. Krmivo pečené v troubě je novinkou na trhu s krmivy pro psy.

Dokonalá receptura a modernizovaná technologie zajišťují zachování většiny nutričních hodnot použitých surovin. Krmivo bylo vytvořeno s ohledem na nutriční potřeby psů. Přiměřený obsah vysoce kvalitních bílkovin a hrubého tuku, dodávaných z masa, zajišťuje zdravý růst a vývoj psů. Hlavní složkou produktu je maso ve dvou podobách – čerstvé a sušené. Krmivo dále obsahuje čerstvé ovoce, zeleninu a bylinky, doplňující recepturu o přírodní vitamíny, zvýrazňující chuť a vůni produktu. Malá tepelná úprava produktu umožňuje zachovat většinu živin z jídla. Největší výhodou této metody je, že není potřeba provádět proces vytlačování, který zničí většinu hodnoty přísad. Proto u potravin pečených v troubě není potřeba nanášet na granule následné aroma.

Krmivo je zcela bez obilovin. Brambory jsou zdrojem sacharidů a vitamínů, přitom nemají vysoký glykemický index. Díky tomu krmivo poskytuje pocit sytosti na delší dobu a minimalizuje riziko nadměrného přibírání psů a jejich nespoutané chuti k jídlu. Krmivo je vhodné pro citlivá zvířata s problémy trávicího ústrojí, alergiemi a potravinovými intolerancemi. Bezlepková receptura je zbavena jakékoliv mouky, strouhanky a dalších pekařských výrobků, které by mohly zatížit psí žaludek. Vzhledem k přirozenému výrobnímu procesu se vzhled jednotlivých šarží výrobků může lišit.

Sumec je hlavní složkou pečeného krmiva. Je to středně tučná ryba a její maso je mimořádně bohaté na kvalitní bílkoviny. Obsahuje optimální poměr nenasycených kyselin Omega 3 ku 6. Další přísady jako špenát, mořské řasy, fenykl, ostropestřec mariánský a rozmarýn podporují trávicí systém a upravují trávení. Yuka Schidigera minimalizuje plyny a fekální pachy.

Složení:

Čerstvé sumčí maso a droby 30 %, sušené maso sumce 20 %, brambory 31 %, špenátové listy 10 %, meruňka 3 %, sušené mořské řasy 2 %, fenykl 1 %, rozmarýn 1 %, ostropestřec mariánský 1 %, juka schidigera 1 %

Může obsahovat stopová množství cizí DNA na objednávku výroby

Obsah: Hrubý protein: 28,7 %, Hrubý tuk: 14 %, Hrubý popel: 5,7 %, Hrubá vláknina: 2,9 %, Vápník: 1,31 %, Fosfor: 1,06 %, Sodík: 0, 36 %

Doplňkové látky na kg: Vitamin A 10 000 IU, vitamin D3 1 000 IU, vitamin E 200 mg, vitamin B1 3,6 mg, vitamin B2 7,5 mg, vitamin B6 4,4 mg, vitamin B12 44 mcg, biotin 220 mcg, kyselina listová 0,36 mg mg, vitamín C 144 mg, kyselina pantotenová 7,2 mg, mangan 49 mg/kg, zinek 64 mg/kg, jód 1,5 mg/kg, selen 0,05 mg/kg, železo 180 mg/kg

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Krmiva

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.2
Produktová řada:
SIMPLY FROM NATURE pečené krmivo se sumcem
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
SIMPLY FROM NATURE

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
28.7
Druh bílkovin:
Ryba
Metabolická energie (%):
4920
Fosfor (%):
1.06
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.31
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.