Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SHEBA Sauce Speciale 22x 85 g paštika pro kočky, krůta a zelenina v omáčce

Značka: SHEBA
60059
406 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 102 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vynikající krmivo pro kočičí gurmány

SHEBA® Sauce Speciale with Turkey and Vegetables je krmivo vytvořené speciálně pro kočky, které si chtějí vychutnat jedinečnou chuť a bohatost vůní. Tato exkluzivní kompozice se skládá z jemných kousků šťavnatého krůtího masa, zpestřeného speciálně vybranou zeleninou, to vše máčené v lahodné bílé omáčce. Každý kočičí labužník bude potěšen touto kulinářskou hostinou, která nejen potěší mlsné jazýčky, ale také poskytuje každodenní, vyváženou a kompletní výživu. SHEBA® Sauce Speciale with Turkey and Vegetables je krmivo složené z pečlivě vybraných, přírodních surovin, bez přidání umělých barviv a konzervantů. Díky praktickému tácu je snadné podávat čerstvou porci tohoto vynikajícího jídla. Tento pokrm je důležitý při krmení vaší kočky, protože díky nižší výhřevnosti ve srovnání se suchým krmivem podporuje udržení štíhlé postavy vašeho mazlíčka.

Složení:

Maso a výrobky živočišného původu (43 %, z toho 92 % přírodního původu*, z toho 4 % krůta), obiloviny, zelenina (včetně 1,5 % sušené zeleniny, což odpovídá 4 % zeleniny), oleje a tuky, minerální látky, cukry, mléko a mléčné výrobky. *Složky přírodního původu

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.875
Značka:
SHEBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
5.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.