Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SHEBA s příchutí drůbeže v želé pro kočky ve formě kapsičky v želé 52x 85 g

Značka: SHEBA
33025
936 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 234 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sada 52 sáčků pro vaši kočku!

SHEBA Delicacy in Jelly Poultry Flavors in Jelly je sada 52 sáčků vysoce kvalitních, kompletních a vyvážených krmiv pro dospělé kočky. Byly vytvořeny na základě speciální receptury, která zaujme nejen svou chutí, ale také dodává kočkám potřebné živiny a pomáhá udržovat jejich zdraví a kondici. Sada je dostupná ve 4 příchutích: s kuřecím masem, s krůtím masem, s kachnou a s drůbeží. Mokré krmivo SHEBA Delicacy in Jelly je výživné a chutné krmivo pro vaši kočku. Obsahuje 94 % přírodních složek živočišného původu, včetně 4 % kuřecího, krůtího, kachního nebo drůbežího masa. Krmivo dodává kočce všechny potřebné živiny, pomáhá udržovat její kondici, imunitu a zdravě vypadající srst. Sada sáčků je pohodlná i při podávání - své kočce můžete snadno odměřit chutnou porci jejího oblíbeného jídla.

Složení:

S kachnou - složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (42 %, z toho 94 % přírodního původu*, z toho 4 % kachna), minerální látky, cukry.

S kuřetem - složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (42 %, z toho 94 % přírodního původu*, z toho 4 % kuřecí maso), minerální látky, cukry.

S drůbeží - složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (42 %, z toho 94 % přírodního původu*, z toho 4 % drůbeží), minerální látky, cukry.

S krocanem - složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (42 %, z toho 94 % přírodního původu*, z toho 4 % krůta), minerální látky, cukry.

Doplňkové látky / 1 kg: jodičnan vápenatý bezvodý 0,3 mg, síran měďnatý pentahydrát 4,4 mg, síran železnatý monohydrát 31,3 mg, síran manganatý monohydrát 5,9 mg, síran zinečnatý monohydrát 41,2 mg.

Doplňkové látky: kasiová guma 1300 mg.

Analytické složky: bílkoviny 7,7 %, tuk 4,8 %, anorganické látky 1,7 %, hrubá vláknina 0,3 %, vlhkost 85 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.34
Značka:
SHEBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
4.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.