Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

SHEBA Nature's Collection mokré krmivo s kuřecím masem a pepřovou omáčkou pro kočky 22x 85 g

Značka: SHEBA
66981
406 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 102 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Exkluzivní krmivo pro kočky s přírodními ingrediencemi

SHEBA® Nature's Collection With Chicken and Peppers je kompletní a vyvážené krmivo pro dospělé kočky, které uspokojí i ty nejnáročnější milovníky koček. Toto jedinečné mokré krmivo obsahuje přírodní ingredience, vitamíny a minerály, které pomohou udržet vaši kočku v dobré kondici. S přidáním aromatické omáčky a šťavnatých kousků kuřete si vaše kočka vychutná nejen chuť, ale i zdravotní přínosy přírodního složení. SHEBA® Nature's Collection With Chicken & Peppers je kompletní krmivo bez obilovin a bohaté na bílkoviny, které vaší kočce dodá energii a pomůže udržet zdravou váhu. Díky přírodním ingrediencím a bez přidaných umělých barviv nebo příchutí pro ni vaše kočka dostane jen to nejlepší.Složení:

Maso a vedlejší živočišné produkty- produkty (45 %, přírodní původ* 96 %; kuřecí maso 4 %), zelenina* (včetně směsi sušené červené papriky, mrkve a hrášku 1,5 %, ekvivalent směsi červené papriky, mrkve a hrášku 4 %), deriváty rostlinného původu*, minerální látky, droždí*, cukry. * Ingredience přírodního původu. Kalorie: 71 kcal/85 g Doplňkové látky / 1 kg: Dietní doplňkové látky: Vitamín D3: 200 IU, Taurin: 749 mg, Měď (pentahydrát síranu měďnatého): 1,3 mg, Jód (jodičnan vápenatý, bezvodý): 0,34 mg, Monohydrát síranu železnatého (II): 16,8 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého): 3,4 mg, zinek (monohydrát síranu zinečnatého): 16,2 mg.

ANALYTICKÉ SLOŽKY (%): protein: 9,0; obsah tuku: 5,0; anorganická hmota: 1,8; hrubá vláknina: 0,10; vlhkost: 83,0.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.87
Značka:
SHEBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
835
Tuky (%):
5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.