Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Sheba Nature's Collection Mix 40x 85 g kapsičky pro dospělé kočky

Značka: SHEBA
70943
461 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 115 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Delicious Cat Meal

SHEBA Nature's Collection s různými příchutěmi je kompletní mokré krmivo pro dospělé kočky.
Vychutnejte si jemné ingredience s aromatickými omáčkami, jako je kuřecí maso se lněným olejem v rajčatech, krůtí maso s mrkví a hráškem, tuňák se lněným olejem v mrkvi a hrášku a losos s dýní a pastinákem
Dostupné pokrmy uspokojí i ty nejnáročnější kočičí jazýčky
Krmivo obsahuje pečlivě vybrané, vysoce kvalitní přírodní suroviny a také vitamíny a minerály.
Krmivo neobsahuje obiloviny, umělá aromata ani umělá barviva.

Složení:

Kuřecí kousky se lněným olejem a rajčatovou omáčkou
Složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (40%, 94% přírodního původu*; z toho 4% kuřecí kousky**), vedlejší rostlinné produkty*, zelenina* (včetně sušených rajčat 0,7%, ekvivalent 9,1 %), minerální látky, kvasnice*, oleje a tuky* (včetně lněného oleje 0,2 %), cukry.

Krůtí maso zdobené mrkví a hráškem
Složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (40%, 94% přírodního původu*; z toho 4% krůtí kousky**), vedlejší produkty rostlinného původu*, zelenina* (včetně směsi sušené mrkve a hrášku 1%, což odpovídá obsah směsi mrkev a hrášek 5,6 %), minerální látky, droždí*, cukry.

Plátky s tuňákem a lněným olejem zdobené mrkví a hráškem
Složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu (38%, 94% přírodního původu*), ryby a vedlejší produkty z ryb* (včetně 4% kousků tuňáka**), vedlejší rostlinné produkty*, zelenina* (včetně směsi sušená mrkev a hrášek) 1 %, což odpovídá směsi mrkve a hrášku 5,6 %), minerální látky, kvasnice*, oleje a tuky* (včetně lněného oleje 0,2 %), cukry.

Plátky s lososem zdobené dýní a pastinákem
Složení: maso a vedlejší výrobky živočišného původu (38 %, 94 % přírodního původu*), ryby a vedlejší výrobky z ryb* (včetně 4 % lososa v kusech**), vedlejší výrobky rostlinného původu*, zelenina* (včetně směsi sušené dýně a pastináku 1 %, což odpovídá směsi dýně a pastináku 5,7 %), minerální látky, droždí*, cukry.
* Ingredience přírodního původu. **Kousky obvykle tvoří 43 % produktu.

Kalorie: 71 kcal / 85 g

Přísady / 1 kg: Nutriční doplňkové látky: Vitamin D®: 213 IU (rybí příchutě nejsou obohaceny vitaminem D®)*, Taurin: 572 mg, Měď (pentahydrát mědi (II)) : 1,3 mg, jód (jodičnan vápenatý, bezvodý): 0,34 mg, železo (monohydrát síranu železnatého): 17,0 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého): 3,4 mg, zinek (monohydrát síranu zinečnatého): 16,0 mg. *Rybí příchutě obsahují správné množství vitamínu D? získané z rybích surovin.

Analytické složky (%): protein: 8,5; obsah tuku: 4,6; anorganická hmota: 1,9; hrubá vláknina: 0,20; vlhkost: 82,0.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3.4
Značka:
SHEBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8.5
Druh bílkovin:
Maso
Metabolická energie (%):
710
Tuky (%):
4.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.